Evenimentul Zilei > Actualitate > Copil de un an şi 6 luni proiectat prin parbriz pe Autostrada Soarelui. Accident teribil
Copil de un an şi 6 luni proiectat prin parbriz pe Autostrada Soarelui. Accident teribil

Copil de un an şi 6 luni proiectat prin parbriz pe Autostrada Soarelui. Accident teribil

Reprezentanţii Centrului Infotrafic au anunţat miercuri că un copil de un an şi 6 luni a fost grav rănit după ce a fost proiectat prin parbriz după ce autoturismul în care se afla a intrat în parapetul care desparte sensurile de circulaţie.

Accidentul a fost înregistrat pe A2 sensul către Capitală, la kilometrul 72 (Dor Mărunt, jud. Călăraşi). Copilul în a fost preluat de un elicopter SMURD.

Conform primelor informaţii, șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit violent parapetul. În urma acestui accident groaznic, traficul rutier a fost blocat pentru aterizarea elicopterului.

„Ora: 14:15. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe A2 București-Constanța, la kilometrul 72, sensul către capitală, traficul a fost blocat din cauza unui elicopter care a aterizat pe suprafața de rulare(în vederea preluării și transportării către o unitate spitalicească a unui minor, victima unui accident rutier).

Se estimează ca circulația să revină la normal în  30-45 de minute.

Ora 15:20. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră pe A2 București-Constanța, a fost reluată, la kilometrul 72, pe sensul către capitală.

În zona accidentului, se circulă în coloană pe mai mulți kilometri”, se arată pe site-ul politiaromana.ro.

Ştire în curs de actualizare.