Evenimentul Zilei > Actualitate > Marina Almăşan: „Devenisem un om fără suflet, o jigodie”
Marina Almăşan: „Devenisem un om fără suflet, o jigodie”

Marina Almăşan: „Devenisem un om fără suflet, o jigodie”

Prezentatoarea spune că presa a exagerat subiectul relaţiei ei cu milionarul George Cornu şi că devenise, în ochii lumii, "o jigodie ordinară".

"Vorbeşti de exagerări – peste ele aş fi trecut cu uşurinţă, căci goană după rating nu-mi este străină, îi înţeleg pe confraţii mei! Însă peste noi au curs valuri de minciuni, de răutăţi gratuite, de venin… Omul despre care citeam în ziare sau auzeam în emisiunile tabloide – pe care-l chema ca pe mine – Marina Almăşan – era cu totul altul, decât cel pe care-l ştiam şi care mă privea din oglindă. Era un personaj odios, fără scrupule, care spărgea case, distrugea familii, îşi înşela soţul, toca banii miliardarilor, se păruia cu nevestele geloase, ce mai, devenisem, peste noapte, un om fără suflet, o jigodie ordinară, bună de pus la zid", a povestit, întristată, Marina Almăşan.
"Mi se anulaseră, brusc, toate meritele, titlurile gazetelor nu mă scoteau din apelativul de «amanta miliardarului», iar comentariile pline de ură, din subsolul articolelor mă catalogau drept «mamă denaturată», puneau succesele mele profesionale pe seama unor amantlâcuri cu şefii mei şi făceau analogii între mine şi alte scursuri ale societăţii, care populează paginile tabloidelor", spune ea despre acea perioadă.
Cât despre relaţia ei cu George Cornu, vedeta spune că aceasta nu a fost menită să "spargă case": "Apropierea mea de un bărbat însurat s-a produs numai după ce m-am convins temeinic ca viaţa lui de familie era demult compromisă".
"Că sunt departe de a fi un fotomodel de 20 de ani, căreia îi iau minţile conturile miliardarilor, ci sunt un om care, prin muncă asiduă, şi-a făcut un rost în viaţă, un om invidiat pentru poziţia sa, un om care a avut ocazia să cunoască, graţie profesiei sale, sute de oameni din cele mai înalte structuri ale societăţii, fără să-şi piardă capul", a precizat Almăşan.
Ea este optimistă în ceea ce priveşte viitorul. "Probabil, lumea se va convinge definitiv de toate aceste lucruri, în momentul în care va vedea că relaţia mea cu George Cornu nu a fost o aventură, ci o întâlnire fericită, între doi oameni nefericiţi, decişi să rămână împreună şi să-şi dăruiască unul altuia iubirea care le-a lipsit, în toţi aceşti ani", a completat vedeta TVR.
Sursa: Revista Tango

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.