După cum deja se știe, medicul Beuran și-a petrecut noaptea în arest, procurorii DNA dând ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Acuzația adusă profesorului este de luare de mită: 10.000 de euro primiți de la o doctoriță de la Spitalul de Urgență Floreasca, în anul 2018, pentru a o numi pe un post de asistent la UMF Carol Davila. Declarația aparține acestei doctorițe, care are calitatea de denunțător în dosarul penal deschis, se pare, în urmă cu câteva zile.

Doctorița denunțătoare a nimerit și ea ușa (ca alți denunțători de medici) lui Emanoil Ungureanu, un fel de sanitar al sistemului, care spune tot timpul că vrea să curețe Sănătatea de ”dinozaurii medicinei”.

Toată această acțiune în forță a procurorilor, declanșată pentru o faptă care implică, în primul rând, un flagrant, a ridicat mari semne de întrebare în rândul opiniei publice și a jurnaliștilor. Reacțiile oamenilor, postate pe rețelele de socializare sau pe site-urile ziarelor, sunt în mare parte de uimire și de revoltă. Redăm o parte din problemele ridicate în spațiul public, căci românii se simt mințiți și că actul de justiție este manipulat în funcție de interese de grup.

Alexandru Adrian Dumitrescu Mai precis, un denuntator si a adus aminte ca i a dat mita acum doi ani….

Elisabeta Mitroi Asta se intampla cand oamenii cred ca unele lucruri se intampla de la sine si apele se linistesc la un moment dat. Ei bine, nu, cand haita e infometata nu precupeteste niciun efort pana nu inghite tot, iar lipsa unei reactii mai ferme din partea oamenilor a facut ca haita sa scoata toate armele pentru a-l linsa public si definitiv pe doctorul Beuran 😢 . Eu nu cred ca vor veni vremuri mai bune. Nu mai cred.

Dorin Cutean sa nu fie repornita vanatoarea impotriva marilor medici romani… a mai fost asa si-n cazurile Lucan si altii despre care n-am mai auzit nimic ca ar fi vinovati.

Stoian Violeta Se doreste distrugerea meritelor recunoscute ale prof Beurean pt ca este incomod. Exact ca acum cativa ani: intimidare si santaj cu dosare la DNA. Asta e Romania normala.

Gigel D. Chiar e un pericol pentru societate dacă este lăsat în libertate.
Pai asta daca se vede liber, primul lucru e sa se duca sa taie oameni. Cu bisturiul.
Asa ceva trebuie neaparat impiedicat.
Plus ca mai vorbeste si aiurea despre privatizare si alte d-astea periculoase pentru societate.

Ada ARESTAT POLITIC!DAR CEL CARE A VRUT SA CUMPERE FUNCTIA CU BANI, DE CE NU ESTE ARESTATA, ESTE CUMVA LIBERAL?ALOO DNA!!PACTIZATI CU HOTII DE LA PNE!

Caymakanu Mai lăsați, că faceti lumea proastă : cum dreak este un prof perchezitionat si arestat ieri, că o loază declară că i-a dat mită în urmă cu 2 ani. CE probe îs astea ? La mintea cocoșului, nici procurorii lui Mao sau Beria nu comiteau așa ceva.

Marile întrebări, rămase fără răspuns deocamdată

 

  1. Cum și-a motivat tăcerea timp de doi ani, în fața procurorilor, doctorița interesată de un post pe bani?
  2. În comunicatul DNA, procurorii nu spun că profesorul Mircea Beuran A PRETINS bani de la doctorița denunțătoare. Atunci cum a fost ”scutită” de minima suspiciune că a dată mită pentru a obține un avantaj?
  3. Cum de toate acuzațiile aduse unor valoroși medici, profesori universitari, ajung la deputatul USR Emanoil Ungureanu și de ce este acesta asociat, din ce în ce mai des cu numele profesorului Ionel Sinescu și Vlad Voiculescu?
  4. Este doar o coincidență că dosarul lui Mircea Beuran s-a constituit în perioada în care acesta își manifesta public dezaprobarea față de măsurile din Ordonanța pe sănătate?
  5. Ce se va întâmpla cu profesorul Beuran dacă judecătorul nu va considera solide probele procurorilor DNA și nu-l va aresta pe medic? Va mai avea puterea psihică să meargă la spital și să intre în sala de operație sau să se prezinte în fața studenților?

Rămâneți pe evz.ro pentru a afla decizia instanței, precum și alte informații despre acest ciudat caz de luare de mită.