Evenimentul Zilei > Monden > Maria Ciobanu s-a decis. Cine va moșteni averea uriașă a artistei?
Maria Ciobanu s-a decis. Cine va moșteni averea uriașă a artistei?

Maria Ciobanu s-a decis. Cine va moșteni averea uriașă a artistei?

După o viaţă petrecută pe scenă, Maria Ciobanu, în vîrstă de 83 de ani, a decis să se retragă din activitate și să-și facă ordine în viață, așa că s-a hotărât să-și împartă deja averea.

Maria Ciobanu a strâns o avere uriașă în extinsa sa carieră muzicală, respectiv 2 milioane de euro, multe case în România și America, terenuri și bjuterii de peste 100.000 de euro.

Maria Ciobanu locuieşte de câţiva ani în America, unde este înavere grijită de fiul său, Ionuț Dolănescu. În vara acestui an, s-a răspândit zvonul că artista ar avea grave probleme de sănătate. Ionuţ a infirmat, însă, zvonurile, spunând că mama lui se simte bine, având doar probleme specifice vârstei, scrie romaniatv.net.

„Cu sănătatea sunt ca la 83 de ani. Mă mai dor mâinile, genunchii, dar anii își spun cuvântul. Suntem sănătoși, așa în general. Dar abia aștept să vin în țară, pentru că acolo e mai bine. Mă rog să ne țină Dumnezeu sănătoși și să începem munca, pentru că eu am cântat aici doar de două ori și pe gratis. Mă rog zi și noapte la Dumnezeu să ajung acasă cât mai repede”, a spus Maria Ciobanu într-un interviu la Antena Stars.

Cine va moşteni averea Mariei Ciobanu

După 60 de ani petrecuţi pe scenă, artista a decis să se retragă şi, printre altele, să-şi pregătească testamentul. Averea uriaşă a interpretei de muzică populară va reveni copiilor şi nepoţilor. Aceasta deține 2 milioane de euro, trei vile în Capitală, câteva apartamente, terenuri și bijuterii în valoare de peste 100.000 euro.

Astfel, Ionuț Dolănescu va rămâne cu locuința din America, în timp ce bijuteriile vor reveni surorilor lui, Leontina și Camelia, cu condiția ca fetele să nu le vândă după decesul artistei.

Dânsa a văzut multe la viața ei și știe că principalul motiv de ceartă între neamuri sunt banii. Chiar și între frați. Tocmai de aceea, ea a vrut ca totul să fie clar încă de pe acum. A stabilit cu fiecare dintre ei ce va primi. Ionut va rămâne cu vila din America, printre altele. Bijuteriile vor rămâne surorilor, Leontina și Camelia. Doamna Maria a pus condiție ca fetele să nu le vândă”, au declarat câțiva apropiați pentru playtech.ro.

Apartamentele Mariei Ciobanu vor reveni nepoților. Tot ei vor moşteni și drepturile pentru piesele care au cucerit publicul de-a lungul anilor.

Apartamentele le-a împărțit între nepoți. Drepturile pentru melodii se vor împărți în mod egal. Așa, toată lumea este mulțumită, iar dânsa are certitudinea că frații nu vor avea de la ce să se certe”, mai susțin apropiații pentru sursa citată.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: