Margherita de la Clejani a comis o gafă care i-a șocat pe internauți. Vedeta s-a pozat pe o troiță dedicată eroilor de la Revoluție, reușind astfel să strângă foarte multe comentarii negative. Nu este pentru prima oară când artista gafează, însă ultima pe care a făcut-o pare că le întrece pe toate. Acum câteva zile, Margherita a plecat în Constanţa cu nişte prieteni şi la un moment dat a trecut pe lângă o troiţă dedicată eroilor de la Revoluţie, ridicată în martie 1990. Pe ea scrie „Veşnică neuitare. Această troiţă este ridicată în memoria eroilor căzuţi în Revoluţie de către Societatea Demnitatea a femeilor din Constanţa”.

Fără să se gândească prea mult la ce urma să facă, Margherita s-a urcat pe troiță să se pozeze. Imaginile au fost publicate direct pe Facebook, fără ca artista să se gândească la consecințe. Imediat  au început început să curgă comentariile negative de la fani.

„Nu cred aşa ceva”, „Îţi trebuie două cuie în mâini”, „Ce oi căuta acolo nici tu nu ştii”, „Asta da statuie, tată”, au scris fanii solistei lângă imaginea cu pricina.

Margherita a fost adesea criticată pentru operațiile estetice pe care și le-a făcut. O poză în care artista apărea împreună cu Iuliana Luciu a devenit ţinţa ironiilor pe internet. Poza a fost postată de actorul Andrei Duban. 

Andrei Duban a făcut publică o poză cu bruneta din timpul filmărilor de la „Asia Express”, pe care era scris un mesaj care are legătură cu falsul medic italian, potrivit b1.ro

Imaginea interzisă s-a viralizat imediat pe rețelele de socializare.

În poza în care Margherita de la Clejani a fost umilită, aceasta apărea alături de Iuliana Luciu, iar pe ea este scris mesajul: „Nu există femei urâte, doar chirurgi cu 8 clase”.