Evenimentul Zilei > Sport > Marele Rod Stewart, devastat din cauza clujenilor: „Îmi vine să plâng”
Marele Rod Stewart, devastat din cauza clujenilor: „Îmi vine să plâng”

Marele Rod Stewart, devastat din cauza clujenilor: „Îmi vine să plâng”

Legendarul muzician Rod Stewart suferă teribil, după ce Celtic Glasgow, echipa sa de suflet, a fost eliminată din Liga Campionilor de CFR Cluj, scor 4-5 la general.

În vârstă de 74 de ani, Rod Stewart este unul dintre ambasadorii echipei scoțiene, iar legenda muzicii rock a fost prezent în tribunele de pe „Celtic Park” la returul cu CFR.

E ceva foarte neobișnuit pentru noi să nu avem o noapte mare pe Celtic Park, dar cred că motivul este că am luat-o prea ușor. Credeam că vom câștiga. Nu înțeleg de ce nu au jucat Christopher Jullien, un jucător pe care l-am cumpărat cu 7 milioane de lire și pe Boli Bolingoli, un jucător de 3 milioane. Niciunul dintre ei nu a jucat. Nu înțeleg asta.

Celtic va câştiga din nou competiţia (n.r. – Cupa Campionilor Europeni – vechiul format la UCL – în 1967) doar dacă va fi primită din nou în campionatul Angliei, va obţine banii pe care-i poate plăti Sky, îşi va permite acei jucători pe care Arsenal şi Tottenham şi toţi ceilalţi îi poţi cumpăra. Pentru noi e mare lucru să cheltuim 7 milioane de lire sterline – cum să câştigăm vreodată Liga Campionilor plătind 7 milioane pentru un jucător? Nu avem jucători şi nu ni-i putem permite. E o ţară mică şi-mi vine să plâng”, a spus Rod Stewart.