Evenimentul Zilei > Sport > Marea dorință a lui Hagi este legată de fiul său. ”M-aș bucura să ajungă la Galatasaray”
Marea dorință a lui Hagi este legată de fiul său. ”M-aș bucura să ajungă la Galatasaray”

Marea dorință a lui Hagi este legată de fiul său. ”M-aș bucura să ajungă la Galatasaray”

Înaintea meciului dintre Farul Constanța și FCSB, Gheorghe Hagi a vorbit despre echipa pe care o conduce, despre obiectivele din acest campionat. dar și despre Ianis și un posibil transfer la Galatasaray.

După ce a pierdut cu un scord categoric, în fața celor de la CFR Cluj, chiar pe teren propriu, Farul Constanța va întâlni FCSB-ul lui Gigi Becali. Meciul se va juca duminică, 29 ianuarie, de la ora 19.00, pe Arena Națională din București.

Hagi a spus despre FCSB că este o echipă bună, care obține rezultate, dar cu toate astea speră că Farul Constanța va câștiga.

”E un meci foarte greu, cu un adversar foarte bun, aşa cum a fost şi ultimul meci acasă. Trebuie să ne depăşim, să facem bine ambele faze, să dăm tot ce avem mai bun pentru a spera la un rezultat foarte bun. E un meci dificil, dar şi noi suntem buni, am demonstrat că putem să facem lucruri bune. Pentru mine FCSB este o echipă foarte bună, foarte talentată, care produce şi rezultate, dar cred că şi noi suntem buni şi ne gândim să câştigăm”, a spus Hagi.

Obiectul Farului: calificarea în play-off

Hagi a vorbit și despre obiectivul pe care Farul Constanța în are în acest campionat de fotbal. Calificarea în play-off este dorința lui cea mai mare, iar de acolo, orice alt rezultat mai bun este binevenit.

”An de an, obiectivul va fi să intrăm în play-off, dar dacă e să mergem mai sus, ne dorim mai mult întotdeauna. Idealul este să ai o mentalitate foarte bună. Noi trebuie să ne facem punctele prima dată, să ajungem în play-off şi apoi vom vedea cât de sus putem fi şi să ne batem şi la campionat dacă vom avea capacitatea”, a mai afirmat fostul mare fotbalist român.

Fostul căpitan al ”generației de aur” a vorbit și despre CFR Cluj, despre care a spus că este o echipă foarte bună, dar și despre Rapid și Craiova, care au loturi puternice, capabile să ofere surprize până la finalul campionatului. ”

”Şi noi trebuie să ne batem cu ele. Este o dorinţă, dar nimeni să nu se aştepte că va fi de azi pe mâine. Împreună putem fi cei mai buni, dar, când, vom vedea”, a mai precizat Gică Hagi.

Ianis este la Rangers, dar l-ar vedea la Galatasaray

Pe urmele tatălui său, Ianis Hagi a făcut meciuri foarte bune la Glasgow Rangers, unde joacă de mai mulți ani. De o bună bucată de timp, Ianis a stat pe banca de rezerve după ce a suferit o accidentare gravă.

Gică Hagi a mai spus că l-ar vedea pe Ianis să joace la Galatasaray, acolo unde chiar el s-a afirmat și unde a reușit să câștige Cupa UEFA și Supercupa Europei.

”M-aş bucura ca Ianis să ajungă la un moment dat la Galatasaray, dar în momentul de faţă nu se pune problema. În momentul de faţă eu ştiu că e iubit şi dorit la Rangers foarte tare”, a mai spus Gheorghe Hagi”, a mai afirmat Hagi.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: