Evenimentul Zilei > Politica > Marcel Ciolacu jură că nu va călca pe urmele lui Victor Ponta, Liviu Dragnea sau Viorica Dăncilă. Ce plan are președintele PSD
Marcel Ciolacu jură că nu va călca pe urmele lui Victor Ponta, Liviu Dragnea sau Viorica Dăncilă. Ce plan are președintele PSD

Marcel Ciolacu jură că nu va călca pe urmele lui Victor Ponta, Liviu Dragnea sau Viorica Dăncilă. Ce plan are președintele PSD

Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Târgovişte, la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene de tineret a social-democraţilor, că nu va fi ca foștii președinți PSD și că va pleca acasă după mandatul său.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că este mai atipic decât foştii preşedinţi ai formaţiunii care şi-au făcut partid. El a precizat că nu va avea altă treabă după mandat și că va pleca acasă.

„O să rup acest circ făcut de foştii preşedinţi ai PSD care şi-au făcut partid. Am început o carieră politică în PSD, din PSD o să plec acasă. Sper ca şi la nivel naţional, viitorul preşedinte al PSD – şi vă rog să aveţi grijă pe cine o să alegeţi (…) – să rupă lanţul deja egal cu al foştilor preşedinţi ai PSD care şi-au făcut partid, de a se regăsi acum în alte partide sau să îşi facă culoare şi să miroase oportunităţile. Aşa au considerat ei”, a afirmat Ciolacu.

Sursa foto: Razvan Valcaneantu\EEC

Ciolacu a precizat că nu va avea „această frustrare”, referindu-se la foşti preşedinţi ai PSD care şi-au făcut partid, precum Victor Ponta, Viorica Dăncilă sau Liviu Dragnea. „Am zis tinerilor că voi întrerupe (…) acest lanţ al foştilor preşedinţi PSD. Eu nu o să am această frustrare. O să mă duc acasă, dacă colegii consideră acest lucru. Nu pot merge în zona penibilului”, a spus Ciolacu la conferinţa de presă, potrivit Agerpress.

Ciolacu vrea să schimbe structura PSD

Marcel Ciolacu are în plan și o nouă surpriză pentru partidul său. El este încântat de inițiativa și munca femeilor în politică și vrea ca PSD să devină formațiunea cu cele mai multe doamne alese în funcții publice.

„Sunt convins că femeile din PSD vor reprezenta una dintre marile mize în 2024.

Iar dacă la ultimele alegeri locale, PSD a venit cu circa 3500 de candidați femei pe liste, cel mai mare număr din politica românească, ambiția noastră este ca peste doi ani să fim partidul cu cele mai multe femei alese în funcții publice. De aceea, voi reveni la reuniunile OFSD – mai ales că sesiunea de poze de la final este, de fiecare dată, un moment cu totul aparte“, a mai scris liderul PSD. El a mai precizat că doamnele au multe de spus și că își merită locul în partid.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: