Săptămâna trecută, Diego Maradona a decis să demisioneze de la cârma echipei de liga a doua din Mexic pe care o pregătea, Dorados. Instalat în septembrie 2018, „El Pibe d'Oro” a renunțat la conducerea nord-americanilor din cauza unor presupuse probleme de sănătate, cel puțin conform declarației agentului său.

A fost îndeajuns pentru ca ziarele din Argentina să apară cu fel și fel de detalii despre starea lui Maradona, care astăzi s-a simțit nevoit să intervină. Într-o declarație video postată pe Instagram, fostul fotbalist a liniștit pe toată lumea și a lansat un atac la adresa ziariștilor care au scris despre el.

Salutare tuturor maradoniştilor, sunt mulţi în ţară (Argentina), de fiecare dată mai mulţi. Care mint, mint. Vorbesc despre Alzheimer. Dar nici măcar nu ştiu ce înseamnă acest cuvânt. Oamenii care au Alzheimer mor. Eu nu sunt pe moarte. De ce aceşti copii lansează tot felul de zvonuri pentru a crea confuzie? Mie nu-mi place confuzia. Presa caută mereu calea cea mai scurtă pentru a ieşi în evidenţă. Dar eu mi-am câştigat locul jucând fotbal”, a spus Maradona, vizibil dezamăgit de toată situația.