Maradona, din nou la cura

Maradona, din nou la cura

Fostul fotbalist argentinian Diego Armando Maradona va merge in Elvetia pentru a urma o cura de slabire, avand in vedere ca, in ultimul timp, s-a putut observa o crestere considerabila a greutatii sale, informeaza cotidianul helvet "Sport".

Alfredo Cahe, medicul personal al legendarului fotbalist, a anuntat ca Maradona nu are probleme cu drogurile, iar cresterea sa in greutate este cauzata de faptul ca nu s-a ingrijiit, chiar daca testele medicale efectuate saptamana trecuta au fost pozitive.

"Exista o lipsa de aplicare a dietei lui Maradona si de aceea planificam o vacanta. Incercam sa vedem daca este posibil sa iasa putin din tara si sa scape de prietenii si anturajul sau", a declarat medicul Cahe, care a afirmat ca fostul fotbalist va fi supus unui tratament impotriva retentiei de lichide, lucru cu care se confrunta fotbalistul in prezent.

"Diego a fost supus unui control saptamana trecuta si totul a iesit normal, dar el fumeaza trei sau patru havane pe zi si pentru el, care inainte nu fuma, este prea mult", a spus Cahe.

Ne puteți urmări și pe Google News

In ceea ce priveste consumul de cocaina, Cahe a dat asigurari ca fotbalul fotbalist nu a mai luat droguri, dar a recunoscut ca este supus in continuare unui tratament din cauza "personalitatiii sale dependente".

Cahe a dat asigurari ca Maradona are doar cu 3,6 kilograme mai mult decat greutatea sa optima si de aceea a decis plecarea in strainatate.