Evenimentul Zilei > Actualitate > CLIPE de GROAZĂ în DIRECT la TV! Mara Bănică a chemat AMBULANȚA. Ce s-a întâmplat cu jurnalista
CLIPE de GROAZĂ în DIRECT la TV! Mara Bănică a chemat AMBULANȚA. Ce s-a întâmplat cu jurnalista

CLIPE de GROAZĂ în DIRECT la TV! Mara Bănică a chemat AMBULANȚA. Ce s-a întâmplat cu jurnalista

Mara Bănică a trecut prin momente grele în timpul unei emisiuni TV. Vedetei i s-a făcut rău și a fost nevoită să cheme ambulanța.

Cazul unui băiețel care a ajuns să își vândă jucăriile din cauza sărăciei, a revoltat-o, iar colegii ei speriați au sunat la 112.  „Am anunţat colegii să îmi cheme o ambulanţă. Mi-e rău, m-au luat palpitaţiile de la nervi. Eu cred că este abuzat de bunică. Dacă ea reacţionează aşa acum, îţi dai seama cum are grijă de copil”, a declarat în direct Mara. 

După publicitate, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii, a explicat ce s-a întâmplat cu Mara Banică. „A venit ambulanţa chemată de colegii mei, Mara se află acum într-o altă cameră. I se acordă îngrijiri medicale, medicii investighează ce s-a întâmplat.

Momentan, aşteptăm mai multe detalii. Astăzi trebuia să fie o zi obişnuită pentru noi, am chemat-o pe Mara Bănică aşa cum o facem de obicei, pentru a comenta împreună cazurile sociale, dar i s-a făcut din păcate tot mai rău…”, a declarat Mirela Vaida conform Cancan.ro.