Mama în Italia, fetiţa, violată de concubinul mătuşii

Mama în Italia, fetiţa, violată de concubinul mătuşii

O fetiţă de 11 ani din oraşul Roman, judeţul Neamţ, a fost violată, duminică seara, de un bărbat de 43 de ani la care locuia.

Mama fetiţei şi-a părăsit copilul în urmă cu zece ani, când a plecat în Italia. De la vârsta de un an, fetiţa a rămas în grija unei mătuşi care mai are cinci copii. Locuiesc împreună cu Siminică Şerban într-o locuinţă socială de pe Strada Fabricii.   Duminică seara, fetiţa a rămas singură acasă cu bărbatul care, potrivit primelor cercetări, era în stare de ebrietate. Bărbatul a agresat-o sexual pe fetiţă şi a ameninţat-o să nu spună nimic, nimănui. A doua zi însă, fetiţa, care avea dureri mari, i-a povestit totul mătuşii ei. Speriată şi îngrozită, femeia şi-a dus nepoata la Spitalul Roman, unde aceasta a rămas internată. Examenul medico-legal a confirmat deflorarea recentă.

Între timp însă, Siminică Şerban a fugit de acasă şi a stat ascuns până ieri după-amiază, când s-a predat şi a fost arestat preventiv. Le-a declarat poliţiştilor că el ar fi, în realitate, tatăl fetiţei pe care ar fi crescut-o de la vârsta de 3 luni.

Vecinii spun despre Siminică Şerban că e un personaj recalcitrant, mare consumator de alcool. În anul 1997, el a mai fost acuzat de viol de către fosta soacră, dar a scăpat de pedeapsă deoarece femeia şi-a retras plângerea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Şeful cerşetorilor

Despre Siminică se mai spune că ar fi implicat în coordonarea reţelelor de cerşetori din Roman. Zi de zi, a fost văzut ieşind în oraş împreună cu o persoană ţintuită într-un scaun cu rotile pe care o plasa în locuri strategice pentru cerşit. „E un beţiv fără căpătâi care nu munceşte şi care nu ne face cinste. Locul lui e la puşcărie“, ne-a declarat Mircea Daraban, liderul romilor de pe Strada Fabricii.

ALTE ŞTIRI: Scotland Yard se implică în cazul Florinei

FETIŢA-MAMĂ va fi operată gratuit în Marea Britanie

Cazul fetiţei-mamă schimbă legile în România

EDITORIALUL EVZ: Lecţia de pe uliţele statului

Fetiţa-mamă va avorta în Anglia

"Intervenţia Bisericii în cazul fetiţei-mamă"!

HERA: România ipocrită