Editura Evenimentul si Capital

Mafia care a ucis mii şi mii de pacienţi în spitalele României e imună la Justiţie?

Mălin Bot
Autor: | | 23 Comentarii | 4711 Vizualizari

Informaţiile care continuă să curgă în scandalul dezinfectanţilor impun o reacţie mai fermă din sistemul judiciar, pentru că societatea se află în faţa unei situaţii fără precedent: mii şi mii de pacienţi ucişi de infecţiile din spitale, unde se folosea apă chioară pentru a combate microorganismele periculoase.

Nu cred că există român care să nu cunoască personal, din familie sau de la prieteni, cel puţin un caz în care cineva s-a internat cu o boală şi a ieşit din spital cu altele mult mai grave.

Cazurile de morţi cu zile prin spitale sunt atât de multe încât aproape că au devenit ceva banal, de ani de zile. Este un fenomen pe care românii îl constată de foarte mult timp şi pe care s-a pus lupa abia după drama de la Colectiv, când au explodat dezvăluiri fără precedent.

Tabolul pe care îl vede acum întreaga societate este unul înfiorător.

Spitale dezinfectate cu apă chioară cumpărată pe bani foarte mulţi de la o firmă care de ani de zile mulge sistemul sanitar pe mai multe direcţii: dezinfectanţi, curăţenie, arhivă.
⇒„Apa chioară” livrată de o firmă condusă de un absolvent de medicină care nu are cum să nu ştie consecinţele criminale ale unei astfel de „afaceri”. Un singur bidon dacă a fost livrat astfel, cu bună ştiinţă, unui singur spital, este o crimă gravă, cu premeditare. Dacă de ani de zile s-a întâmplat aşa ceva, vorbim de o crimă în masă, de un veritabil act de terorism.

Vorbim de mii şi mii de români ucişi pur şi simplu pentru simplul motiv că cineva şi-a pus în cap să se îmbogăţească cu orice preţ, ştiind foarte bine că astfel provoacă moartea unor pacienţi.

Eu nu văd nicio diferenţă între un terorist nebun ieşit cu mitraliera în stradă pentru a ucide la întâmplare în numele extremismului religios şi un afacerist fără scrupule care ucide de o mie de ori mai mulţi oameni pentru a face cât mai mult profit.

Vorbim în ambele cazuri de demenţi care sacrifică vieţi pentru a-şi satisface propriile nevoi.

În cazul teroristului, întregul sistem ar reacţiona cu toate resursele pentru a afla adevărul şi pentru a ajunge la toţi cei care sunt într-un fel sau altul implicaţi. Ţara întreagă s-ar bloca până la eliminarea totală a pericolului. Serviciile secrete nu ar avea altă preocupare şi procurorii ar face nopţi albe pentru a analiza probele.

În cazul şocant al Hexi Pharma, societatea vede un procuror-şef care se bîlbâie şi un ministru al Sănătăţii care dă din colţ în colţ, în timp ce află stupefiată alte dezvăluiri care spun că spitalul pe care l-a condus acest ministru făcea achiziţii de la aceeaşi firmă.

Sistemul judiciar anunţă deschiderea unei anchete, dar nu vedem nicio acţiune fermă şi susţinută pentru a se afla cât mai repede adevărul şi mai ales pentru a se elimina urgent pericolul.

Mai ceva ca un film erotic! Nicolae si Elena Ceausescu au facut dragoste cu MARTORI! Au povestit exact cum s-a intamplat!

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Opinii EVZ

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI