Evenimentul Zilei > Monden > Madonna șochează din nou! Vedeta a reinterpretat scena morții lui Marilyn Monroe.„E dezgustător!”
Madonna șochează din nou! Vedeta a reinterpretat scena morții lui Marilyn Monroe.„E dezgustător!”

Madonna șochează din nou! Vedeta a reinterpretat scena morții lui Marilyn Monroe.„E dezgustător!”

Madonna a lăsat un gust amar fanilor după ce a recreat scena morții faimoasei Marilyn Monroe, într-un pictorial pentru revista V Magazine. Internauții i-au adus critici și acuze dure.

Madonna a făcut un pictorial de pomină pentru coperta cele mai recente ediții a revistei V Magazine. Cântăreața este întinsă într-un pat, cu fața spre perete, așa cum a fost găsită decedata îndrăgită Marilyn Monroe.
Vedeta este goală, purtând doar o pereche de dresuri plasă, mănuși din satin și un colier cu o cruce mare.

Oamenii au criticat-o dur

„Dintr-un oarecare motiv morbid și straniu, Madonna a ales să o recreeze pe Marilyn Monroe, pe patul de moarte”, a declarat un expert în cultura pop, Mike Sington.

Fanii lui au fost oripilați la vederea imaginilor și au ținut să riposteze.

„Nu este în regulă. A transformat suicidul în ceva luxos”, „Scârbos și nepotrivit”, „Mă simt prost pentru Madonna, se face singură de râs”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților., potrivit alephnews.ro

 

Cum a decedat Marilyn Monroe?

Aceasta a fost găsită moartă în anul 1962. Blondina a decedat în urma unei supradoze de sedative, chiar în casa ei.

„Marilyn era un dezastru și consuma alcool în exces, lua o groază de pastile. Lui Marilyn i-a fost frică pentru viața ei. Era o situația care i-a scăpat din mâini. S-a profitat de ea. A fost drogată și au dat o petrecere sălbatică”, declarase jurnalistul Charles Casillo.

Zvonurile spun că președintele Kennedy era pur și simplu înnebunit de Marilyn.

O altă teorie stă scrisă în paginile volumului „The Murder of Marilyn Monroe: Case Closed“ potrivit căreia, diva ar fi fost ucisă la ordinele lui Robert Francis „Bobby“ Kennedy, fratele mai mic al fostului preşedinte american, John Fitzgerald Kennedy. Scandalurile sexuale ale lui J.F. Kennedy Moartea actriţei Marilyn Monroe de pe 4 august 1962 nu ar fi fost o sinucidere, aşa cum s-a stabilit, ci o crimă orchestrată de Bobby Kennedy pentru a o împiedica să dezvăluie „secretele murdare“ ale familiei Kennedy pe care le ţinea ascunse într-un mic jurnal roşu, scrie „Daily Mail“.