Madonna, mesaj din cadă pentru fani FOTO

Madonna, mesaj din cadă pentru fani FOTO

Madonna a șocat cu ultima postare de pe Instagram în care vorbește despre coronavirus.

Cântăreața de 61 de ani și-a spus părerea despre situația generată de pandemia de coronavirus, dar nu asta i-a umit pe fanii vedetei, ci modul atipic în care a ales să facă aceste declarații.

În cada cu spumă, dezbrăcată și cu o multitudine de petale care pluteau deasupra apei. Așa a ales Madonna să le vorbească celor care o urmăresc despre isteria care s-a creat în lume.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lăsând la o parte goliciunea cântăreței și decorul ales pentru a se destăinui, ceea ce a afirmat a uimit o lume întreagă. Potrivit acesteia, coronavirusul a făcut un lucru senzațional.

„Știți care e toată chestia cu virusul COVID 19? Ne-a făcut să fim egali. Nu îi pasă cât de bogat sau sărac ești, cât de faimos, inteligent sau amuzant ești și nici cât de tânăr sau bătrân. Este marele egalizator. Ne consideră egali. Coronavirusul nu ține cont de aceste aspecte. El nu discriminează, nu alege pe cine să șteargă de pe acest Pământ.”, a spus Madonna în ultimul video postat pe Instagram.

Coronavirusul a forțat-o pe Madonna, ca pe multe alte vedete, să își anuleze cele două date finale ale turneului Madame X din ultimele săptămâni.