Evenimentul Zilei > Actualitate > Madonna, atac dur la adresa Instagram! „Face din oameni sclavi”.
Madonna, atac dur la adresa Instagram! „Face din oameni sclavi”.

Madonna, atac dur la adresa Instagram! „Face din oameni sclavi”.

Cu toate că nu o dată a postat poze mai puțin decente pe faimoasa rețea de socializare Instagram, Madonna a ținut să își exprime public dezamăgirea față de această platformă și față de tinerii din ziua de azi. Cântăreața, în vârstă de 60 de ani, este de părere că această rețea „are menirea să facă din oameni sclavi în căutarea de a primi aprobarea celorlalți”.

„Ajungi să te compari cu alţi oameni. Ar trebui să fiu aşa, să fac aşa, să arăt asa? Aş deveni mai popular sau aş avea mai mult succes? Oamenii sunt sclavi în încercarea de a câştiga aprobarea celorlalţi. Refuz să îngenunchez în faţa convenţiei şi a ceea ce societatea aşteaptă de la mine ca femeie. Cred că Instagram are menirea să te facă să te simţi prost”, a fost declarația acesteia.

Aceasta a mai adăugat că, tot ce înseamnă cultura social media, conduce viaţa oamenilor şi că este norocoasă că s-a născut înainte de apariţia acesteia.

„Am fost suficient de norocoasă să am o viaţă ca artist înainte de telefon şi Instagramul şi social media, pentru că am avut timp să mă dezvolt ca artist şi ca om fără a simţi presiunea de a fi judecat de alţii sau să mă compar cu alţii”.

Totodată, cântăreața este de părere că artiştilor tineri le este greu în ziua de azi să fie ceea ce sunt. „Lumea are nevoie de voci unice, avem nevoie de inspiraţie… Vreau ca ceilalţi artişti să gândească liber. Îmi pare rău de tinerii care nu au avut ocazia să îşi dezvolte caracterul şi dorinţele”, a mai spus Madonna, care este cunoscută publicului larg și prin multitudinea de poze indecente pe care le postează pe social media.
 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.