Evenimentul Zilei > Actualitate > A fost MĂCEL în clanul Duduienilor! Unul dintre băieții lumii interlope s-a ales cu GÂTUL TĂIAT la un botez. DETALII EXPLOZIVE!
A fost MĂCEL în clanul Duduienilor! Unul dintre băieții lumii interlope s-a ales cu GÂTUL TĂIAT la un botez. DETALII EXPLOZIVE!

A fost MĂCEL în clanul Duduienilor! Unul dintre băieții lumii interlope s-a ales cu GÂTUL TĂIAT la un botez. DETALII EXPLOZIVE!

Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din București a fost înjunghiat în gât, zilele trecute, în timp ce se afla la un botez. Motivul scandalului a fost gelozia, iar mărul discordiei, o femeie: Cristina Pucean. În urma incidentului, acesta a rămas paralizat.

Elvis Pian, unul dintre fiii lui Nicolae Duduianu, alias Pian, s-a ales cu gâtul tăiat, în noaptea de marți spre miercuri, în timp ce se afla la un botez organizat la un ballroom din zona Pipera, unde au fost prezenți o mulțime de interlopi din întreaga țară. Printre invitați s-a numărat și un anume Melcu, din Buzău, care ar fi mers la braț cu celebra dansatoare preferată de majoritatea lăutarilor de top, Cristina Pucean, potrivit spynews.ro.

Motivul declanșării scandalului a fost gelozia

Atunci s-a produs o învălmășeală, iar Victor Barbu l-a înjunghiat în gât, de la ceafă până la bărbie, pe Elvis Pian, unul dintre băieții legendei lumii interlope, Nicolae Duduianu . Bărbatul s-a prăbușit imediat la pământ, iar martorii au povestit, pentru spynews.ro, că victima ar fi murit dacă nu ar fi pus o mână salvatoare un alt lider interlop, cunoscut sub numele de Marius Ștoacă. Ulterior, Victor Barbu ar fi fugit împreună cu Ionuț Văduva, fiul lui Mitiade Văduva, alias Seif, care ar fi intervenit de partea lui.

Potrivit unor surse judiciare, Elvis Pia, pe numele său adevărat Nicusor Bratu (fost Duduianu), a suferit o rană la gât și a paralizat cel puțin temporar, în condițiile în care lama i-a atins un nerv. A doua zi, Victor Barbu și Ionuț Văduva s-au predat la sediul Poliției Capitalei, însă numai primul a fost reținut, pentru tentativă de omor.