Editura Evenimentul si Capital

Lumea pe care NU O CUNOAŞTEM. Există mai multe tărâmuri “sub” noi? | VIDEO

Este posibil?
Autor: | | 0 Comentarii | 16062 Vizualizari

O împărăţie secretă, care se întinde prin subteran, în toate părţile lumii, iar cei care locuiesc aici se află sub autoritatea Regelui Lumii? Este posibil?

De-a lungul timpului au apărut multe mărturii despre posibila viaţă secretă de sub scoarţa terestră.

Printre acestea, documente, gravuri, şi sculpturi foarte vechi care descriu Imperiul Agartha, despre care se spune că se află sub Terra. Această împărăţie secretă s-ar întinde prin tuneluri subterane, în toate părţile lumii, iar cei care locuiesc aici se află sub autoritatea Regelui Lumii.

Un scriitor francez de la sfârşitul secolului al XIX-lea, şi anume marchizul Saint-Yves d’Alveydre, despre care circula legenda că avea posibiltatea de a se dedubla şi de a se proiecta în astral, declara în cartea sa “Misiune în India” (1910), că a fost condus de un ghid în Agartha. Cei care au studiat documentele cu privire la lumea subterană, subliniază că detaliile pe care le dă marchizul cu privire la Regatul Agartha, care ar fi luminat de un soare interior, sunt uimitoare.

De două ori născuţi

Scriitorul francez spune că nimeni nu l-a văzut vreodată pe conducătorul Agarthei. El ar apărea uneori călare pe un elefant alb, dar este imposibil să fie distins. Conform lui Saint Yves, teritoriul secret al Agarthei ar avea “o populatie de 20 de milioane de suflete, aici nu există închisoare, iar legea şi disciplina sunt asigurate de către capii de familii. Milioane de dwija - de două ori născuţi, şi yoghini locuiesc în suburbii divizate simetric, în construcţii subterane”.

Principala comoară a locuitorilor Agarthei ar fi…bibliotecile! Care ar conţine de 55.700 de ani adevărata sinteză a tuturor artelor şi a tuturor ştiinţelor, iar cărţile au fost scrise de marii iniţiaţi. Tot ceea ce s-a petrecut în lume, de la începutul ei, ar fi consemnat aici şi arhivat. De asemenea, tot ceea a dispărut de pe suprafaţa Pământului şi se crede ca s-a pierdut definitiv s-ar afla aici.

Robert Charoux spune în cartea “Istoria secretă a omenirii” că nu ne putem baza pe “această istorisire rocambolescă a lui Saint-Yves d’Alveydre”, dar că regatul Agarthei “aparţine totuşi tradiţiei şi poate nu este în întregime inventat”.

Principalele intrări

Carmen Iohannis facuta PRAF de Olguta Vasilescu. Nevasta lui Manda, GLUME NEMILOASE despre sotia presedintelui: Rochita roz deasupra genunchiului...

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Divertisment

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI