Ludovic Orban, nevinovat

Ludovic Orban, nevinovat

Ministrul Transporturilor a fost gasit nevinovat in cazul accidentului din decembrie, pentru acuzaţiile de vătămare corporală, fals în declaraţii şi pentru părăsirea locului accidentului.

Parchetul ICCJ a decis neînceperea urmăririi penale în cazul lui Ludovic Orban, pentru accidentul în care acesta a fost implicat în 16 decembrie 2007.

În momentul producerii incidentului, ministrul se afla la volanul maşinii de serviciu cu care circulă de la instalarea în funcţie.

Potrivit unor surse din poliţie, la declararea accidentului, ministrul a susţinut că a tamponat un autoturism Matiz, parcat pe trotuarul din dreapta sensului său de mers. Ministrul Transporturilor a susţinut în declaraţia dată la poliţie că nu s-a prezentat în termenul legal de 24 de ore, deoarece a fost nevoit să-şi facă o serie de analize şi pentru aceasta a petrecut la medic mai mult decît s-ar fi aşteptat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Invitată de poliţişti la audieri, adolescenta Simona Todea, presupusa victimă, a negat că s-ar fi lovit la cap în timpul accidentului provocat de Orban. Ea a susţinut că are o rană superficială la tâmplă deoarece "a cazut alunecând pe gheaţă". De asemenea, tatăl Simonei a negat orice implicare a fiicei lui în accident şi a anunţat că nu vor depune nicio plângere.

(15:51)