Orban a cântat melodiile "Bade, pălărie nouă", "Mociriţa cu trei foi" şi "Puşca şi cureaua lată", fără acompaniament instrumental, bucurându-se de aplauzele spectatorilor.

"Sunt unii care m-au poreclit "Trubadurul". Asta e, n-am ce face, aşa m-a învăţat mama de mic, aşa m-a învăţat tata de mic să cânt, am învăţat ce înseamnă muzica, îmi place să dansez, îmi place să trăiesc ca un om normal", a spus Orban.

Pe de altă parte, candidatul PNL la Primăria Capitalei i-a îndemnat pe bucureşteni să voteze şi să îi pună "pe făraş" pe cei despre care a afirmat că "şi-au bătut joc în ultimii 18 ani de Bucureşti".

"Pe 1 iunie, puterea e în mâna dumneavoastră! Nu rataţi această ocazie de a folosi puterea pe care o aveţi. Sigur că nu mai avem arme – săbii, pistoale, tunuri, deşi uneori parcă îţi vine să le foloseşti şi pe astea când vezi cum se poartă aleşii cu tine, dar avem o armă care se numeşte ştampilă, votul. Trebuie să o folosim", a spus Ludovic Orban.

Orban a afirmat că este bronzat, dar bronzul său nu este unul "de Dubai sau de Coasta de Azur", ci este unul "autohton", un bronz "de Ferentari, de Rahova, de Tineretului, de Berceni".

(20:45)