Lucian Mîndruță o dă de gard! S-a făcut de râs în ultimul hal!

Lucian Mîndruță o dă de gard! S-a făcut de râs în ultimul hal!

Lucian Mândruță a făcut o gafă uriașă pe conturile lui de pe rețelele sociale, crezând că, dacă va ataca Biserica, va fi mai popular în rândul internauților. Astfel, fostul prezentator tv a publicat o poză cu biserica de la Spitalul Fundeni, însoțită de un text uluitor.

Mîndruță a crezut că va rupe internetul cu subiecte pe tema bisericilor din capitală. Acesta a publicat o poză cu Biserica de la Fundeni, pe care a intitulat-o „un tomograf de lemn” și că așezământul însumează, de fapt, trei biserici!

„Inteleg prima biserica de langa Spitalul Fundeni. Sa zicem.  Dar la a doua sau la a treia, chiar nu s-a gasit nimeni RATIONAL in management sa zica oamenilor cu banii:  Nu mai bine cumparati dumneavoastra ce ne lipseste in spital?

Nota: prima biserica a fost ridicata pe terenul Scolii Sanitare, in 1995. Asta ca elevii de acolo sa invete sa vindece <<si cu ajutorul lui Dumnezeu>>.”, a scris Mândruță.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dezinformare „cu răutate”

De aici, un val de „simpatii” venite din partea publicului au îngropat postarea care se voia a fi „rupere de nori”. În primul rând pentru că acolo nu sunt trei clădiri, ci o singură biserică. Și încă una de dimensiuni modeste.

Dar degeaba au încercat să-i arate internauții imagini lămuritoare, din mai multe unghiuri, chiar și de pe Google Maps, comentariile lui Mîndruță păstrau aceeași linie: „Lucian Mindruta Pe pariu că-s goale?” (n.r. bisericile). „Lucian Mindruta: Crina Balcan, dar nu îmi bat joc. Mă întreb dacă banii sunt bine cheltuiți așa”, a mai scris el.

 

Buzăianu și Zamfir l-au trimis la plimbare!

Prezentatorii emisiunii „Bună, România!”, de la B1 TV, au reacționat la postarea fostului coleg de televiziune.

Radu Buzăianu: „Îmi cer scuze că intervin. Nu intru în detalii. Dar la un moment dat tata a scăpat cu viață în acest spital și pentru rugăciunile spuse atunci în biserica asta și în altele. Nu intru în detalii, că dacă aș intra nu m-ați contrazice. Dar ce voiam să vă spun. Lucian Mindruță ar putea să primească și un spor pentru grad de handicap. În poză și în incinta spitalului e o singură biserică. Nu sunt trei.”

Răzvan Zamfir: „Hai să-l ajutăm pe om să înțeleagă realitatea, că poate e victima credulă a unui fake news: acolo există o singură biserică (construită între 2001 și 2003, nu în 1995), turnul clopotniței și așezământul cultural (adică gradinița).

E destul de simplu de înțeles, dacă schimbi unghiul”.

Iată ce i-au scris internauții:

Ecaterina Corina Adevărul: este vorba despre o singură biserică, un asezamant social și gradinița „Suflet de copil”. Este ridicată prin donații și aduce un real sprijin sufletesc bolnavilor ce vin pentru tratament la Fundeni.

 

Cristache Florina Mare Dislike,  domnule Mândrie! Vorbești ca sa te afli in treaba! Sper sa nu ajungi niciodată la Fundeni ca sa vezi ca sint cu aceste biserici ! Sau dacă vrei sa afli ce sunt cu ele, stai pe acolo o saptamana! Și ai sa vezi care e rolul lor !

Ionuţ Condruz Sa ii spuna cineva domnului Lucian Mandruta ca se face naibii de ras cu postarea asta. E o singura Biserica acolo dar dansul doar a privit de la distanta si in loc sa se intereseze o face pe desteptul...