Evenimentul Zilei > Actualitate > Lucian Bute iese la ATAC și îi răspunde lui Carl Forch: „De ce ai făcut asta dacă zici că sunt terminat și fricos?”
Lucian Bute iese la ATAC și îi răspunde lui Carl Forch: „De ce ai făcut asta dacă zici că sunt terminat și fricos?”

Lucian Bute iese la ATAC și îi răspunde lui Carl Forch: „De ce ai făcut asta dacă zici că sunt terminat și fricos?”

„Bute este terminat. Românul este distrus de când l-am bătut eu și toată lumea știe acest lucru”, a spus Carl Froch pugilistul gălățean în urmă cu câteva zile. Astăzi, Lucian i-a răspuns britanicului cu aceeași monedă.

În 2012, la Nottingham, Lucian Bute avea să piardă centura IBF, la categoria supermijlocie, în fața lui Carl Froch, după ce britanicul l-a învins pe român prin KO în repriza a cincea. De curand, Froch, retras ulterior din box, a trimis săgeți către Bute, înaintea meciului de pe 28 noiembrie pe care românul îl va disputa cu britanicul James DeGale (deținătorul centurii IBF). Froch a sărit în apărarea compatriotului său și a aruncat cuvinte grele la adresa sportivului „tricolor”: „Cred că va fi un meci tehnic, dar ar trebui să fie un meci uşor pentru DeGale deoarece Bute este terminat. Am auzit că va încasa aproximativ două milioane de lire sterline pentru o luptă cu un Bute ruinat. Românul este distrus de când l-am bătut eu și toată lumea știe acest lucru”.

De data aceasta, Lucian Bute l-a atacat și el pe Froch. După meciul din 2012, boxerul nostru și-a i-a dorit o revanșă împotriva englezului, însă acesta s-a retras și a lăsat centura vacantă. 

„Am citit declarațiile lui Carl Froch după ultimul meci cum că sînt terminat, că va fi un meci ușor pentru DeGale.Dacă sunt fricos, dacă sînt terminat, el de ce s-a ferit de acest duel? De ce a renunțat la centură și a lăsat-o vacantă?”, a spus Bute.