Evenimentul Zilei > Actualitate > Lucian Bute face primul pas către centură
Lucian Bute face primul pas către centură

Lucian Bute face primul pas către centură

Lucian Bute (36 de ani) va lupta, sâmbătă dimineață, de la ora 05.00 (ora României), împotriva columbianului Eleider Alvarez, la Centre Vidéotron din Quebec.

 

Învingătorul dă peste Stevenson

Pugilistul „tricolor” revine în ring cu speranța că-l va depăși pe boxerul sud-american și va intra în joc pentru centura WBC a categoriei semigrea, deținută de Adonis Stevenson, sportiv cu dublă cetățenie, haitiano- canadiană. Lucian Bute a trecut printr-o perioadă dificilă în ultima perioadă și a scăpat ca prin urechile acului de o suspendare, după ce fusese depistat pozitiv, anul trecut, la finalul meciului terminat la egalitate cu Badou Jack.

Comisia de box a Districtului Columbia a acceptat explicațiile avocaților, care au demonstrat că substanţa ostarină, găsită în organismul lui Bute, este consecinţa unei contaminări a produsului nutriţional prescris de preparatorul fizic Angel Heredia, care se ocupa şi de campionul Badou Jack.

Bute are în palmares 32 de victorii, trei remize și o remiză. Eleider Alvarez este neînvins în cele 21 de partide disputate la profesioniști.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.