Spectacolul interactiv LSD Theatre Show, aflat la a treia stagiune, va debuta pe 27 ianuarie, de la ora 20.00, la Godot Cafe Teatru.
2015 înseamnă a treia stagiune pentru L(aughing) S(seeking) D(dreaming) Theatre Show, un spectacol matur care şi-a descoperit sensurile, a provocat râsete, a luminat feţe şi a lăsat în urmă speranţa că în fiecare dintre noi există puterea de a ne schimba gândurile, schimbând astfel lumea. „Realizatorii spectacolului ţin să precizeze că nu drogurile clasice sunt subiectul lui, ci acelea ascunse în subconştientul nostru, alimentate de frici, temeri, angoase, de mass-media, religie sau politică”, se spune în comunicatul remis presei de organizatori.
„În trecerea noastră prin lume, mai agresiv sau mai poticnit, mai disperat sau mai voalat, fiecare dintre noi căutăm pe cineva care să ne fie alături, la bine şi la rău. La răul cauzat de poluare, de gaura din stratul de ozon, de opresiunea politicului sau de ignoranţa maselor. Şi la binele, dar cine mai stie ce cauzează binele în zilele noastre? LSD Theatre Show este spectacolul strălucitor şi zgomotos al căutării unei priviri înţelegătoare în masa inertă a ochilor goi ai societăţii. O societate în care ni se cere să funcţionăm cuminte şi uniform după reguli stabilite mereu de alţii, mereu cu mult înainte să ajungem noi aici, mereu mai înţelepţi şi mereu având Dreptatea, sau pe Dumnezeu sau Legea de partea lor. Şi atunci, exploziv, penibil şi zgomotos, creăm spectacol şi distrugem legi. Uneori spectacolul e puternic şi schimbă cutume. Alteori ne prăbuşim fără suflare şi nu rămâne nimic în urma lui. Doar fum şi o căldură stranie, ca în urma unui foc de armă. LSD Theatre Show nu este teatru. Este spectacol”. Astfel este prezentat spectacolul cu piesa LSD, din distribuţia căruia fac parte Isabela Neamţu şi Matei Chioariu, regia fiind semnată de Horia Suru.
„Isabela Neamţu şi Matei Chioariu fac un tur de forţă actoricesc într-un spectacol plin de vitalitate, regizat de Horia Suru, care nu diferă cu nimic de producţii extrem de respectabile din off-ul newyorkez. Îl recomand nu numai pentru asta (...), dar şi din cauză că introduce publicului românesc un text al unuia dintre cei mai importanţi dramaturgi americani contemporani, Christopher Durang, câştigătorul premiului Tony în 2013”, spune dramaturgul Peca Ştefan, citat în comunicat.
Pentru rolul din acest spectacol, Matei Chioariu a fost dublu-premiat cu distincţia pentru Cel mai bun actor în cadrul UNDERCLOUD - Festivalul de Teatru Independent (de orice) şi cu premiul pentru interpretare în Maratonul Teatrului Independent