Evenimentul Zilei > Politica > Lovitură NEAȘTEPTATĂ pentru Codrin Ștefănescu: „Ne-am despărțit”
Lovitură NEAȘTEPTATĂ pentru Codrin Ștefănescu: „Ne-am despărțit”

Lovitură NEAȘTEPTATĂ pentru Codrin Ștefănescu: „Ne-am despărțit”

Codrin Ștefănescu și iubita lui, Alice Constantinică, s-au despărțit după trei ani de relație deși lucrurile păreau să meargă bine după ce aceștia au devenit părinți.

Alice are 24 de ani, este din Botoşani, dar a venit în Capitală, unde a studiat Dreptul. „Ne-am despārtit ! Cred cā amândoi am luat decizia corectă ! Mulţumesc prietenilor care ne-au fost alături. Acesta a fost anunţul pe care am dorit să-l fac!”, a scris Ștefănescu pe Facebook

În iulie anul tecut, Codrin Ştefănescu a făcut marele anunţ al naşterii fiului său şi a postat primele fotografii cu bebeluşul. Secretarul general adjunct al PSD, l-a botezat pe Radu, fiul său, iar naşi au fost Adrian Năstase şi soţia acestuia. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov. Iată ce spune atunci despre venirea pe lume a primul său copil.

 EXPLOZIV! NOI detalii despre SECRETARELE lui Codrin Ștefănescu. Un SEX-TAPE iese la iveală – Foto Galerie Incendiară

„Când au început contractile, am plecat cu Alice şi cu mama ei la maternitate. Eram atât de stresat că i-am bombardat pe toţi cu sfaturi, i-am întrebat de toate alea, le-am spus de ecografii, le-am spus cum să facă. Ca să scape de mine, m-au trimis la TV, că aveam programată o emisiune. M-am dus mai mult forţat, să nu-i încurc, iar anunţul a venit în timp ce eram în platou, pe mobil, de la mama soacră. Am fugit la maternitate, m-au îmbrăcat cu halat, cu cipicii de spital şi când am ajuns pe hol, iese o asistentă cu un copil în braţe: Felicitări, aveţi o fetiţă superbă!. Să cad pe jos, am avut un şoc, ştiam de la ecografie că era băiat. Eram revoltat, cum de putuseră greşi, ce s-a întâmplat, ce-aţi făcut cu copilul? Noroc că apare şi doctoriţa: Stai domnule, că ăsta nu e al tău, a mai născut o persoană!”, spunea politicianul.