Evenimentul Zilei > Actualitate > Loteria bonurilor fiscale: Datele Visa arată cel puţin 2.000 de potenţiali câştigători
Loteria bonurilor fiscale: Datele Visa arată cel puţin 2.000 de potenţiali câştigători

Loteria bonurilor fiscale: Datele Visa arată cel puţin 2.000 de potenţiali câştigători

Deţinătorii de carduri Visa emise în România au realizat în data de 7 februarie 2015 peste 2.050 de tranzacţii cu cardul.

Fiecare dintre ele are o valoare cuprinsă între 6 şi 6,99 lei, şi ar putea fi câştigători în cadrul loteriei bonurilor fiscale, prin care se oferă premii în valoare totală de un milion de lei, se arată într-un comunicat, remis, marţi, AGERPRES

''Visa a sprijinit această măsură, implementată cu succes şi pe alte pieţe din Europa, precum Croaţia, Slovacia şi Portugalia, care se confruntă cu problema evaziunii fiscale la scară largă. Rezultatul primei extrageri ne confirmă faptul că românii plătesc cu cardul şi sume mici, cum ar fi cumpărături de 6 lei, şi sperăm că în viitor un număr tot mai mare din aceste tranzacţii să fie contactless – tehnologia care oferă o experienţă a cumpărăturilor mai rapidă şi comodă întrucât deţinătorul cardului nu mai trebuie să introducă codul PIN pentru plăti până la 100 lei'', a spus Cătălin Creţu, director regional pentru România, Croaţia şi Slovenia, Visa Europe.    

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.