Evenimentul Zilei > Monden > Loredana Groza o comite din nou! Poza deocheată care i-a înfuriat pe fani
Loredana Groza o comite din nou! Poza deocheată care i-a înfuriat pe fani

Loredana Groza o comite din nou! Poza deocheată care i-a înfuriat pe fani

Loredana Groza o comite din nou și se pozează goală în așternuturi, dar de data asta nu reușește să-și mai impresioneze fanii ca de obicei, fiind din ce în ce mai critici la adresa ei și plictisiți parcă de diva care apare tot mai sumar îmbrăcată.

Deși majoritatea internauților au lăudat-o pentru modul în care arată, au existat totuși persoane care au considerat că ipostaza în care s-a afișat artista este una mult prea…obraznică. Așadar, a început să vină un val de hate peste Loredana Groza, care s-a pozat fără haine, înainte de culcare.

„Nu îți e rușine să te pozezi așa? Totuși…ai 51 de ani! / Mda…ce să mai zicem? Vreți să nu fiți catalogate ca fiind vulgare, dar uite cum vă afișați / Vezi că ți se văd sânii, dragă… / Noi înțelegem că tu chiar treci printr-o criză a vârstei, însă e prea mult ceea ce faci” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Loredana Groza, la postarea cu pricina, scrie cancan.ro.

Cu toate acestea, o internaută i-a lăsat Loredanei Groza un comentariu extrem de frumos, comparându-i comportamentul cu cel al lui Jennifer Lopez.

„Așa arată JLo la 51 de ani, un model de femeie pentru mine! Mai sunt și alte femei impecabile, la vârsta înaintată… Și se pozează așa! Și ce credeți?! Nu veți citi vreun comentariu negativ, plin de frustrarea și răutate, din partea străinilor, la adresa lor! De ce credeți ca se întâmpla asta?! Pentru ca străinii nu au prejudecăți, răutăți și frustrări, precum românii… și mai ales româncele!

Uitați-va in sufletul vostru, înainte de a judeca pe altul! Loredana este o artistă, una chiar foarte buna! Este absolut normal sa facă tot posibilul sa arate așa, sa se simtă bine in pielea ei, astfel sa ne simțim și noi bine văzând-o pe scena sau la tv, și mai ales sa ne mândrim cu ea!! Dar voi nu, voi știți numai sa mânjiți ceva ce este frumos și nici nu va dati seama ca de fapt aruncați cu ceea ce aveți” a scris tânăra, în comentariu.

Loredana Groza are 50 de ani, însă reușește să surprindă pe toată lumea, cu felul în care arată. Vedeta face sport, dar are și o alimentație sănătoasă.