Evenimentul Zilei > Social > Locuri de muncă vacante în industria textilă pentru vâlceni
Locuri de muncă vacante în industria textilă pentru vâlceni

Locuri de muncă vacante în industria textilă pentru vâlceni

Peste 750 de locuri de muncă sunt vacante în judeţul Vâlcea în această săptămână, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), Gabriel Albinaru, cele mai multe fiind în industria textilă, informează Agerpres.

"Se înregistrează un reviriment pe piaţa muncii vâlcene. Mulţi angajatori au depus la noi oferta de locuri de muncă. Faţă de alţi ani, spun că este un trend crescător, pentru că apropierea sezonului rece determină multe firme din industria de construcţii să emită acele notificări privind concedierile colective. Astfel, în această săptămână, în oferta Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt 751 joburi", a precizat Albinaru.

Cele mai multe locuri disponibile se găsesc în domeniul confecţiilor textile.

Printre celelalte locuri de muncă disponibile în această perioadă se găsesc posturi de: electrician, vânzători, lucrători comerciali, sudori şi lăcătuşi mecanici, barmani, bucătari, tâmplari, spălători auto.

Persoanele cu studii superioare găsesc pe listele AJOFM Vâlcea joburi precum: inginer proiectant mecanic, inginer proiectant electrotehnic, inginer electronist, inginer constructor, inginer vânzări sisteme de securitate, asistent de cercetare în fizică, iar vâlcenii cu experienţă se pot angaja ca şoferi, casieri, dulgheri.

Potrivit datelor agenţiei, rata şomajului în judeţul Vâlcea se situează la 5,46%.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: