Evenimentul Zilei > Actualitate > Liviu Mihaiu și-a anunțat REVENIREA în presă. NIMENI nu se aștepta la acest GEST! Se întâmplă ACUM
Liviu Mihaiu și-a anunțat REVENIREA în presă. NIMENI nu se aștepta la acest GEST! Se întâmplă ACUM

Liviu Mihaiu și-a anunțat REVENIREA în presă. NIMENI nu se aștepta la acest GEST! Se întâmplă ACUM

După aproape un an de pauză, celebrul Liviu Mihaiu și-a anunțat revenirea în presă. Jurnalistul revine la Radio Guerrilla, locul unde pare să se simtă cel mai confortabil.

Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva momente, în direct la Guerrilla, într-o intervenție telefonică a lui Liviu Mihaiu, în emisiunea lui Mihai Dobrovolschi.

Pagina de Media anunță Liviu Mihaiu intră pe post chiar de astăzi, de la ora 13.00. În urmă cu două săptâmâni, Mihai Dobrovolschi declara în fața CNA, la concursul de licențe, că Liviu Mihaiu s-a retras "ca să nu facă rău radioului" deși "el nu are nicio calitate de învinuit" în dosar.

Domnul Liviu Mihaiu a fost coleg cu noi, a fost membru fondator al Radio Guerrilla, de aceea a fost cu noi tot timpul, nu a avut calitate de acţionar.

În momentul în care a intrat în tulburarea aceea mediatică în primul rând cu urmărirea la DNA, de comun acord, şi a înţeles şi el, cum am văzut că se face, şi este cumva logic, în orice presă civilizată, am hotarât şi a hotărât să se retragă pe perioada în care planează asupra lui asemenea lucruri ca să nu facă rău radioului, legal nu avea niciun motiv să se retragă."

"Am hotărât de comun acord, şi a înţeles şi el, ca Liviu Mihaiu să se retragă pe perioada în care planează asupra lui asemenea lucruri. Deja are peste un an, din ce am înţeles, cercetarea şi el nu are nicio calitate de învinuit", spunea Dobrovolschi.

De ce a fost suspendat?

Numele lui Liviu Mihai a apărut anul trecut în dosarul în care Bogdan Olteanu, fost șef al Camerei Deputaților, este urmărit penal pentru trafic de influență. Olteanu ar fi primit mită de un milion de euro, de la Sorin Ovidiu Vîntu, pentru numirea, în 2008, a lui Mihaiu în funcția de Guvernator al Deltei Dunării.

Pe 4 august conducerea Radio Guerrilla a decis să suspende emisiunea lui Liviu Mihaiu, „Asta la Revista Mesei cu Liviu Mihaiu” până la „clarificarea dosarului penal al fostului Viceguvernator BNR, Bogdan Olteanu”.„Am fost întotdeauna guvernaţi doar de propriile noastre exigenţe de probitate morală şi profesională. Relansarea Radio Guerrilla este succesul unei echipe libere de orice constrângere sau presiune din exterior.”, au motivat atunci cei de la Guerrilla.