Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea, vorbe grele despre Petre Daea. „Face totul doar de impresie! Pentru mine nu mai este om. Urmărește doar banii!”
Liviu Dragnea, vorbe grele despre Petre Daea. „Face totul doar de impresie! Pentru mine nu mai este om. Urmărește doar banii!”

Liviu Dragnea, vorbe grele despre Petre Daea. „Face totul doar de impresie! Pentru mine nu mai este om. Urmărește doar banii!”

Liviu Dragnea l-a criticat aspru pe actualul ministru al Agriculturii, Petre Daea. Fostul președinte al Partidului Social Democrat (PSD) consideră că acesta este o mare dezamăgire și că a turnat mai mulți colegi.

Liviu Dragnea a precizat că nu este mulțumit de ministrul Agriculturii, Petre Daea. Fostul lider al Partidului Social Democrat (PSD) consideră că oficialul face totul de ochii lumii și că l-ar fi turnat pe Adrian Chesnoiu la DNA pentru a-i putea fura funcția.

„Pentru mine Daea este o mare dezamăgire! Face totul doar de impresie! (…) Știți cui trebuie să spuneți? Celor care bagă în pământ și se chinuie, celor care nu trăiesc nici cu un zâmbet al lui Daea, nici cu o vorbă meșteșugită a lui Daea nu trăiește. Oamenii ăștia se chinuie”, spune fostul lider social-democrat.

Liviu Dragnea a mai povestit că Petre Daea este interesat doar de bani, nu de români. De asemenea, fostul președinte al Partidului Social Democrat (PSD) a spus că demiterea lui Adrian Chesnoiu nu a fost o simplă întâmplare.

Liviu Dragnea, critici dure

„Pentru mine nu mai este om Petre Daea, nici măcar patriot. El urmărește doar banii! (…) Am vorbit cu el înainte să vină ministru și ce faci: stai un an, doi pe acolo și nu faci nimic. Sunt vorbe prin piață că Daea l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul. Chesnoiu era un băiat foarte interesant, chiar dacă era total sub papucul lui Chesnoiu. Ciolacu a început să fie foarte supărat pentru că Stănescu se dezvoltase foarte mult pe agricultură și Ciolacu era supărat pentru că lua măsuri Chesnoiu care îl ajutau pe Paul Stănescu. L-au distrus pe Chesnoiu pentru a-i tăia aripile lui Stănescu”, a declarat Liviu Dragnea.

Sursa foto: Razvan Valcaneantu\ EEC

Adevărul despre Liviu Dragnea

Codrin Ștefănescu, secretarul general al Alianței Pentru Patrie (APP) și apropiatul lui Liviu Dragnea, a ținut să le explice românilor adevărul despre fostul lider social-democrat. El a declarat că politicianul este criticat fără un motiv bine întemeiat.

„Vreau să vă explic public ceea ce se întâmplă azi în România, ca să înțelegeți, cu toții, în mod foarte clar și exact, care este miza atacurilor suburbane îndreptate împotriva lui Liviu Dragnea, în ultimile săptămâni.

În România se pregătește etapa finală a ”marii invazii”! A mai fost una cu Barna, în 2020. Nu le-a reușit!Astfel, astăzi în acest moment, zeci de Fundații și O.N.G.-uri, cu sute de filiale județene și orășenești, finanțate toate din străinătate, alte sute de organizații soroșiste, neomarxiste și globaliste, cu toate filialele lor teritoriale, împreună cu grupări întregi de trădători din structuri de stat, parlament, guvern, partide politice și grupări politice, noile ”partide de buzunar” înființate ca ciupercile după ploaie, cu toți împreună și la aceeași comandă, pregătesc platforma și candidatura la președenție a Laurei Codruța Koveși, pentru alegerile din 2024.

În acest context explicat mai sus, singura structură politică, autentic românească, nefinanțată din străinătate, nepenetrată de sistem, care s-a luptat și în trecut cu neomarxiștii, #reziștii, globaliștii pe toate fronturile, se regăsește astăzi în A.P.P., partid pe care l-am constituit în jurul lui Liviu Dragnea, partid care poate să scoată (și va scoate în mod cert) România din ghearele acestor trădători de țară. Dragnea și A.P.P. sunt considerați de artzanii acestei invazii, ca principalul pericol”, se arată în comunicatul anterior menționat, potrivit Dcnews.