Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea a ANUNȚAT ce vor să facă parlamentarii PSD cu OUG 13/2017
Liviu Dragnea a ANUNȚAT ce vor să facă parlamentarii PSD cu OUG 13/2017

Liviu Dragnea a ANUNȚAT ce vor să facă parlamentarii PSD cu OUG 13/2017

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi că parlamentarii social-democraţi vor vota Legea de respingere a OUG 13, "pentru a nu mai rămâne loc de nicio interpretare".

"Ordonanţa 13 este abrogată. Din punctul meu de vedere este un subiect închis. Au fost opinii că nu ar mai trebui să se dezbată în Parlament, pentru că deja este abrogată.

Am discutat cu preşedinţii Comisiilor juridice ale celor două camere din Parlament şi am decis să ducem procesul până la capăt. Vom vota legea de respingere a OUG 13 pentru a nu mai rămâne loc de nicio interpretare", a scris Liviu Dragnea pe Facebook. 

Liberalii au solicitat astăzi conducerii Senatului introducerea pe ordinea de zi a plenului a Ordonanţei de Urgenţă 13/2017, cu scopul de a fi respinsă în regim de urgenţă. 

Senatul a adoptat,marți,  cu unanimitate de voturi, proiectul de lege privind aprobarea OUG nr. 14/2017 pentru abrogarea OUG nr. 13/2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal şi a Legii nr.135/2010 privind Codul de procedură penală. Aceasta urmează să fie votată și de plenul Camerei Deputaților, for decizional. 

 

 
 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: