El a găsit de cuvință să nominalizeze patru persoane, primul său avocat, ofițerul IGPR care l-ar fi convins să mărturisească, procurorul șef al DIICOT Craiova și un poliţist la arestul IPJ Dolj.

Astfel, Bogdan Alexandru a fost primul avocat desemnat din oficiu să-l apere pe Gheorghe Dincă. El a fost cel care a vorbit prima dată cu Dincă, a fost de faţă când acesta a semnat declaraţia în care susţinea le-ar fi ucis pe cele două fete.

Daniel Barbu este poliţistul desemnat de IGPR să participe la anchetă. Pe data de 28 iulie a avut o discuție privată cu Gheorghe Dincă, în curtea casei din Caracal, Dincă i-a mărturisit crimele.

Ionuț Spiridon este procurorul şef al DIICOT Craiova, superiorul lui Liviu Vasilescu, cel care a instrumentat dispariţia Luizei Melencu. Spiridon ştia că procurorul Vasilescu avea la dosar maşina în care fata urcase pe data de 14 aprilie, însă a susţinut că în ciuda investigaţiilor întreprinse nu s-a reuşit identificarea numărului de înmatriculare şi, implicit, proprietarul autoturismului.

Barbu Nicolae, ultimul căruia i-a mulţumit Gheorghe Dincă este poliţist la arestul IPJ Dolj, scrie RomâniaTV.