Evenimentul Zilei > Justitie > Lista impresionantă a VIP-urilor care participau la terapia cu droguri a lui Gelu Oltean și Vanessa Youness
Lista impresionantă a VIP-urilor care participau la terapia cu droguri a lui Gelu Oltean și Vanessa Youness

Lista impresionantă a VIP-urilor care participau la terapia cu droguri a lui Gelu Oltean și Vanessa Youness

Antena 3 vorbește de o listă impresionantă de VIP-uri care participau la ședințele conduse de Gelu Oltean și Vanessa Youness.

Cel puțin doi avocați celebri și o jurnalistă a unui post de televiziune făceau terapie în clinica ce organiza ședințe interzise, susține Antena 3. Postul citat vorbește de o listă impresionantă de VIP-uri care partcipau la ședințele conduse de Gelu Oltean și Vanessa Youness.

„Gelu Oltean este acuzat la această oră de desfășurare de operațiuni privind circuitul drogurilor de mare risc și punerea la dispoziția casei pentru consum ilicit de droguri. La percheziția care a avut loc în casa din Răcari, Dâmbovița, unde era și acestă clinică, s-au găsit substanțele respective, acest tip de drog sub formă lichidă, și s-a mai găsit și o cantitate de frunze uscate.

Din câte am înțeles, ritualul respectiv privea și fabricarea acestei subtanțe sub formă lichidă și s-a constat că într-adevăr este vorba de drog de mare risc. Mi-e greu să cred că un fost șef al serviciului secret al Ministerului de Interne nu știa care sunt drogurile de mare risc.

S-au mai găsit la percheziție și bani, pentru că plata era făcută cash. Participanții erau puși să completeze un formular pentru a disimula plata în donație pentru clinică, deși știm foarte bine că orice donație se face printr-un notar.

De asemenea, lui Gelu Oltean și Vanessei Youness, dar și celorlalte persoane găsite acolo, li s-au luat probe biologice. De ce li s-au luat probe și lui Gelu Oltean și Vanessei Youness – pentru că martorii susțin deja că aceștia au consumat împreună cu cei la acel ceremonial ritualic de sâmbătă seară astfel de substanțe”, a explicat jurnalista Adina Anghelescu, la Punctul de întâlnire.