Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. Gică Hagi a luat o decizie INCREDIBILĂ înaintea meciului cu Pandurii Târgu Jiu. „Am ajuns într-o situaţie ruşinoasă”
LIGA I. Gică Hagi a luat o decizie INCREDIBILĂ înaintea meciului cu Pandurii Târgu Jiu. „Am ajuns într-o situaţie ruşinoasă”

LIGA I. Gică Hagi a luat o decizie INCREDIBILĂ înaintea meciului cu Pandurii Târgu Jiu. „Am ajuns într-o situaţie ruşinoasă”

Gheorghe Hagi n-a stat pe banca echipei FC Viitorul la partida cu Pandurii Târgu Jiu (scor 0-2), iar locul său a fost ocupat de Cătălin Anghel.

Georghe Hagi nu a participat direct la partida pe care echipa sa, FC Viitorul, a pierdut-o, luni pe teren propriu, în faţa Pandurilor Târgu Jiu, în etapa a 7-a a play-off-ului Ligii I. Locul lăsat liber de "Rege" a fost ocupat de Cătălin Anghel, tehnician care s-a mai ocupat de pregătirea dobrogenilor. Viitorul n-a câştigat niciun joc în play-off, iar Hagi a recunoscut că situaţia este tragică.

"Trebuie să facem o analiză importantă pentru că am ajuns într-o situație rușinoasă. Jucătorilor mei le-a înghețat piciorul, din păcate. Trebuie să privim realitatea și să creăm o strategie pentru la anul. Am pregătit împreună meciul, nu știi niciodată ce va fi mâine", a spus Hagi la Digi Sport.