Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. Ceahlăul – Steaua, 0-1. „Militarii” au jucat modest, dar au plecat cu toate punctele de la Piatra Neamț
LIGA I. Ceahlăul – Steaua, 0-1. „Militarii” au jucat modest, dar au plecat cu toate punctele de la Piatra Neamț

LIGA I. Ceahlăul – Steaua, 0-1. „Militarii” au jucat modest, dar au plecat cu toate punctele de la Piatra Neamț

Steaua a câștigat, scor 1-0, partida disputată, miercuri seară, cu Ceahlăul Piatra Neamț, în deplasare, în etapa a 22-a a campionatului intern.

Steaua nu a impresionat în jocul de la Piatra Neamț, cu Ceahlăul, disputat în condiții dificile, din cauza ninsorii care a căzut în orașul moldav. Întâlnire a început cu o întârziere de 15 minute, pentru a permite organizatorilor să îndepărteze zăpada care s-a strâns pe gazon. Totuși, „militarii” au obținut trei puncte foarte importante, în urma victoriei cu 1-0. Singura reușită a confruntării i-a aparținut lui Raul Rusescu, în minutul 16, iar în minutul 90+5, Markovici, jucătorul gazdelor, a fost eliminat pentru cumul de cartonașe.

Înaintea partidei, antrenorul Costel Gâlcă i-a exclus din lot pe mijlocașul Alex Bourceanu și pe fundașul costel Râpă. La final, Gâlcă a spus că primul jucător a declarat forfait, iar cel de-al doilea nu a fost apt fizic. „În legătură cu cei doi: Râpă este accidentat, iar Bourceanu a transmis că nu se simte în stare să joace la Piatra Neamţ. Nu ştiu exact despre ce este vorba fiindcă nu am discutat personal cu el”, a spus Gâlcă la Digi Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: