Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. Astra – Steaua, 0-0. „Roş-albaştrii” sunt la un pas de a pierde fotoliul de lider
LIGA I. Astra – Steaua, 0-0. „Roş-albaştrii” sunt la un pas de a pierde fotoliul de lider

LIGA I. Astra – Steaua, 0-0. „Roş-albaştrii” sunt la un pas de a pierde fotoliul de lider

Astra şi Steaua au terminat, în această seară, cu un scor alb partida din din etapa a XXVI-a a Ligii 1.

Formaţia de la Dunăre şi campioana României nu au putut modifica tabela de marcaj, deşi ocaziile au existat de ambele părţi. Totuşi, Steaua ar fi putut pleca cu toate cele trei puncte de la Giurgiu, dacă, în minutul 11, tuşierul nu ar fi semnalizat eronat o poziţie de ofsaid a lui Adi Popa, atunci când mijlocaşul stelist s-a aflat singur cu goalkeeper-ul Lung jr. 

Gruparea din Ghencea l-a pierdut în jocul de astăzi şi pe Cristi Tănase a cărui accidentare din jocul precedent, cu Gaz metan,  a revenit, fiind, ulterior, înlocuit de Nicuşor Stanciu. De partea cealaltă, Astra s-a aflat în faţa golului  la începutul actului secund. Arlauskis l-a stopat pe Fatai, mingea a revenit la vârful Astrei, dar şutul său a fost scos de pe linia porţii de Varela.

După această remiză, Steaua rămâne în fruntea Ligii I, dar ASA Târgu Mureş s-a apropiat la doar două puncte de lider. Astra Giurgiu este pe locul 5 (cu 41 de puncte), și e la patru lungimi în urma lui CS "U" Craiova, echipă ce ocupă poziţia a patra.