Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. Astra Giurgiu – Steaua, 2-0. „Roș-albaștrilor” li s-au anulat eronat trei goluri, Budescu a fost iertat de eliminare!
LIGA I. Astra Giurgiu – Steaua, 2-0. „Roș-albaștrilor” li s-au anulat eronat trei goluri, Budescu a fost iertat de eliminare!

LIGA I. Astra Giurgiu – Steaua, 2-0. „Roș-albaștrilor” li s-au anulat eronat trei goluri, Budescu a fost iertat de eliminare!

Astra Giurgiu a câștigat, miercuri, meciul disputat pe teren prorpiu, cu Steaua, scor 2-0. Brigada de arbitri, condusă de Sebastian Colțescu, a făcut praf meciul.

Astra Giurgiu a învins-o pe Steaua, miercuri, scor 2-0, într-o partidă jucată în cadrul etapei a 6-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Alibe (51) și Budescu, cel care a transformat un penalty în minutul 62. Meciul a fost marcat de erorile de arbitraj, care au viciat grav rezultatul. În prima repriză, Papp a marcat în minutul 4, dar golul a fost anulat incorect de arbitrul Sebastian Colțescu, pe motiv de fault în atac. În minutul 21, Adi Popa a înscris și el, dar oglul nu a fost validat, eronat, pentru un presupus ofsaid la Hamroun. În minutul 75, Tade l-a învins pe Silviu Lung jr, iar Colțescu a anulat golul, la semnalizarea unuia dintre tușieri, care a remarcat aiurea un ofsaid.