Evenimentul Zilei > Monden > Lidia Buble și-a pus fanii pe jar. Nimeni nu se aștepta la asta
Lidia Buble și-a pus fanii pe jar. Nimeni nu se aștepta la asta

Lidia Buble și-a pus fanii pe jar. Nimeni nu se aștepta la asta

Cunoscuta artistă Lidia Buble a susținut un concert incendiar într-o stațiune de pe litoralul românesc. Ea a publicat pe Instagram mai multe înregistrări de la repetiții, una dintre acestea punându-i efectiv pe jar pe fanii cântăreței.

 

Pe filmarea incitantă, cântăreața a ridicat picioarele ca într-o coregrafie bine exersată, purtând o fustă mini și un crepeu generos.

În vârstă de 27 de ani, Lidia Buble a revenit în forță după perioada de izolare provocată de starea de urgență decretată la începutul epidemiei de coronavirus în România. În prezent, ea a intrat pe ultima sută de metri cu lansarea unui nou single pe care l-a tot promovat în ultimele zile. „Ochii ăia triști, ochii ăia mari, ochii ăia verzi…” este mesajul publicat recent de fosta iubită a lui Răzvan Simion, iar o tânără i-a scris: „Bravo, Lidia! Din suferință se nasc operele de artă”.

Piesa vine la nici trei luni de la apariția proiectului muzical „La Luna”, melodie la care a colaborat împreună cu artiștii Jay Maly și Costi Ioniță.

Azi-noapte, cântăreața a concertat într-un hotel din Olimp – desigur, au fost respectate toate măsurile de răspândire a noului coronavirus și a fost păstrată distanțarea socială. Înainte să urce pe scenă, în fața spectatorilor, Lidia Buble a fost purtată pe brațe de doi dintre bărbații din stuff-ul ei și, în timp ce era în aer, a făcut câteva mișcări sexy și provocatoare cu picioarele. În momentul în care le-a ridicat, materialul fustei mini s-a ridicat incitant.

Un fan i-a făcut o dezvăluire-bombă Lidiei Buble despre viața lui amoroasă. El i-a mărturisit că a avut un moment intim după ce a privit fotografia de mai jos. Comentariul său s-a aflat printre numeroasele complimente primite de artistă și, deocamdată, aceasta nu i-a răspuns bărbatului.

Imaginile au primit o mulțime de aprecieri și comentarii din partea fanilor artistei, scrie Cancan.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: