Evenimentul Zilei > Monden > Lidia Buble, hărțuită constant de colegi. Motivul e incredibil!
Lidia Buble, hărțuită constant de colegi. Motivul e incredibil!

Lidia Buble, hărțuită constant de colegi. Motivul e incredibil!

Orientarea religioasă i-a creat probleme atunci când era mică.

Înainte de-a ajunge o cântăreață cu o cotă ridicată în peisajul muzical autohton, Lidia Buble a fost un copil cu probleme. Și asta din cauza colegilor care o insultau. Familia artistei face parte dintr-un grup religios minoritar, iar asta i-a creat mari probleme Lidei, după cum chiar ea a povestit în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars.

Cântăreața provine dintr-o familie cu 11 copii și a spus că, dincolo de strictul necesar, în copilărie, ea și frații ei nu aveau parte mereu de tot ce își doreau. „Noi fiind foarte mulți copii în familie, 11, mama și tata nu ne puteau face toate mofturile. Niciodată nu ne-a lipsit nimic, dar așa ce aveam pretenții de păpuși și de haine, nu le-am avut în permanență. Dar acum mi-e bine.(…) Am o colecție impresionanta de păpuși Barbie”, a mai povestit Lidia Buble pentru sursa citată.

Recent, ea a povestit cum a trăit perioada de după despărțirea de iubitul ei, Răzvan Simion. „Încă nu am terminat adaptarea. Dar încet-încet, împreună cu întreaga mea echipă, știu că putem face posibil acest lucru. În acest moment, poate că suntmai atentă în privința cheltuielilor și, cu siguranță, prioritățile mele s-au schimbat. (…).

Depărtarea este singură chestiune care ne cam încurcă în timpul anului, iar atunci când am puțin timp sau drum în zonă, dau o fugă până acasă. Iar dacă surorile mele sunt acolo, atunci totul arată exact ca în copilărie. Supă de pui cu tăiței de casă și prăjiturile mamei mă fac să mă transpun în acei ani, de fiecare dată”, a spus Lidia Buble, care a mai afirmat.

„Nu neapărat dojeneală. Mai nou, toată lumea oferă diverse învățături sau predici pe care le-am auzit și în biserică și care, parcă acum, de când am trecut de 27 de ani, sunt mult mai importante, intens trăite și simțite.”