Evenimentul Zilei > Actualitate > Liceul din BUCUREȘTI unde NIMENI NU A LUAT BACUL. Lista RUȘINII cuprinde instituții de învățământ CUNOSCUTE
Liceul din BUCUREȘTI unde NIMENI NU A LUAT BACUL. Lista RUȘINII cuprinde instituții de învățământ CUNOSCUTE

Liceul din BUCUREȘTI unde NIMENI NU A LUAT BACUL. Lista RUȘINII cuprinde instituții de învățământ CUNOSCUTE

Toți absolvenții Liceului Tehnologic Special Nr. 3 din București au reușit performanța de a pica bacalaureatul. Totodată, la alte licee numărul celor care au bifat rezultatul ”Admis” la ”examenul maturității” nu a trecut de 7.

Potrivit rezultatelor afișate pe EDU.ro, ei 44 de absolvenți ai Liceului Tehnologic Special Nr. 3 din Capitală au picat examenul de bacalaureat. Aceștia sunt urmați în clasamentul rușinii de Liceului Tehnologic Special ”Regina Elisabeta” din București, cu 4 absolvenți, dintre cei 23 care au susținut bacul, care au obținut cel puțin media 6.

Topul rușinii continuă cu Liceul ”Edmond Nicolau” din Capitală. Acolo, doar 6 absolvenți, dintre cei 55 înscriși în examen, au reușit să obțină o notă de trecere.

La Colegiul ”Carol I” din București, numărul absolvenților care au obținut nota de trecere la Bacalaureat a fost 7. În schimb, numărul celor picați este unul incredibil: 117.

Analiza a fost realizată de redactorii EVZ. La momentul publicării acestei ștri, reprezentanții ministerului nu aveau o statistică privind rata de promovabilitate în București.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.