Evenimentul Zilei > EVZ Special > Lenny Kravitz și blestemul tatălui: „Și tu o vei face!” Amintiri dureroase pentru rocker
Lenny Kravitz și blestemul tatălui: „Și tu o vei face!” Amintiri dureroase pentru rocker

Lenny Kravitz și blestemul tatălui: „Și tu o vei face!” Amintiri dureroase pentru rocker

Amintiri dureroase din perioada copilăriei și adolescenței lui Lenny Kravitz au ieșit acum la iveală.

A fost marcat în copilărie de aventurile amoroase ale tatălui său. Este vorba despre celebrul rocker Lenny Kravitz (56 de ani), care și-a văzut mama foarte afectată de escapadele jumătății sale. „Și tu o vei face”, a fost avertismentul pe care i l-a lansat tatăl său la un moment dat. În copilărie, muzicianul l-a auzit pe tatăl său cum vorbea la telefon cu o amantă. El i-a povestit mamei sale și a văzut cum femeia a fost zdrobită sufletește în momentul în care a aflat vestea.

Nu era prima aventură a lui Sy, părintele lui Lenny Kravitz. Atunci când era bebeluș, mama sa mergea cu el pe la casele amantelor soțului ei. Suna la interfon și spunea: „Transmiteți-i lui Sy că timpul de joacă s-a terminat. Este cazul să vină acasă”, a povestit starul rock.

Își întreținea amantele

În ciuda marilor probleme de fidelitate, Roxie nu a divorțat de soțul ei, din cauza convingerilor religioase. În cartea autobiografică Let Love Rule, muzicianul povestește cum acea previziune a tatălui său avea să se adeverească după mulți ani. Artistul s-a căsătorit în 1987 cu actrița Lisa Bonet. Însă, în 1993, fericirea cuplului s-a risipit, iar cei doi au ajuns la divorț. Motivul? Lenny o înșela pe partenera lui. „Blestemul” părintelui funcționase. Kravitz a devenit foarte cunoscut pe plan muzical odată cu lansare albumului Let Love Rule.

El a avut multe relații cu femei frumoase și celebre. A fost logodit pentru scurt timp cu Nicole Kidman și s-a iubit cu cântărețele Vanessa Paradis, Kylie Minogue și Natalie Imbruglia.

În timp ce era tânăr aspirant la gloria muzicală, Lenny era marcat de aventurile amoroase ale tatălui său. Odată l-a auzit cum i-a spus la telefon, unei amante: „Iubito, nu pot ascunde ultimii 50.000 de dolari”. Artistul și-a dat seama nu numai că tatăl său își înșela soția, dar și că lua bani din casă pentru a-și susține financiar amantele.