Mariajul lor avea să dureze doar cinci ani. În 1999, cei doi divorţau, iar ruptura dintre ei ajungea direct în paginile revistelor şi ziarelor de scandal, scrie cancan.ro.

S-a spus atunci că Ştefan Bănică Jr a fost infidel şi că ar fi bătut-o, lucruri pe care, ani mai târziu, vedeta TV avea să le nege. „Ştefan Bănică este cel mai blând om din lume. E o tâmpenie din partea celor care l-au catalogat ca fiind violent”, spunea Mihaela Rădulescu, care a precizat că artistul nu i-a dat nici măcar un brânci în perioada în care a fost căsătorită cu el.

La scurt timp după ce s-a anunţat divorţul, Ştefan Bănică avea să răbufnească în presă şi să o acuze pe Mihaela că şi-a făcut imagine pe spatele lui şi că a pus „pe tarabă” lucrurile cele mai intime, pentru a construi o altă imagine.

”În vara asta am avut parte în presă de un tam-tam nedorit, legat de despărțirea mea de Mihaela. Dacă îți pui pe tarabă lucrurile cele mai intime, înseamnă că orgoliul de-a apărea pe prima pagină a ziarelor e mai mare decât sensibilitatea unor emoții trăite cândva.

Mă rog, fiecare înțelege în felul lui să-și câștige faima. La mulți există dorința de a-și construi pentru public o altă imagine decât cea reală”, spunea starul filmului Liceenii într-un interviu acordat la acea vreme publicaţiei Formula As.

Cert este că după despărţire, cei doi au mai intrat în relaţii intens mediatizate. Ştefan Bănică Jr. avea să ajungă din nou în ziarele de scandal odată cu relaţia cu Andreea Marin, iar Mihaela Rădulescu avea şi ea să ţină capul de afiş în lumea mondenă graţie relaţiei cu Dani Oţil, mai arată cancan.ro

În cele din urmă, ambii par să îşi fi găsit fericirea şi relaţiile pe care le-au dorit. Ştefan Bănică Jr. are o relaţie stabilă cu Lavinia Pîrva, cea care i-a dăruit şi un copil, iar, de ani de zile, Mihaela Rădulescu este împreună cu Felix Baumgartner