În ciuda faptului că umbla și arăta ca un cerșetor, Gheorghe Dincă deține o avere care nu poate fi trecută cu vederea. În ultimul timp, s-a aflat că el primea de la soția sa, aflată în Italia, câte trei mii de euro pe lună, în condițiile în care aceasta lucra într-un restaurant de unde primea doar 900 de euro lunar. Bani pe care, se pare, că îi cheltuia pe femei.

Alexandru Cumpănașu a depus, în urmă cu o lună, o plângere penală pe numele unei judecătoare influente din Caracal care, spune el, în urmă cu mai mulți ani, ar fi fost amanta lui Gheorghe Dincă.

Extrem de interesant este faptul că soțul acesteia ar fi dispărut în condiții suspecte și există ipoteza conform căreia tot Gheorghe Dincă ar fi contribuit la dispariția fără urmă a acestuia.

Referindu-se la Dincă, Alexandru Cumpănașu a relatat:„Acest individ nu este ceea ce pare. El este parte a crimei organizate și are complici în Anglia și Italia.

E un adevărat lanț din care face parte. Acest om este protejat judiciar și politic. Vă pot da un singur amănunt. Dacă autoritățile nu iau măsuri și nu anchetează informațiile pe care i le-am adus, voi face totul public. Acest individ a fost amantul unei judecătoare din Caracal, care a fost parte dintr-un anturaj complex”.

Te-ar putea interesa și: