Evenimentul Zilei > Actualitate > Legătură MORBIDĂ între moartea lui Prince şi a lui Michael Jackson? Cumnatul legendarului interpret al melodiei Purple Rain face DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE
Legătură MORBIDĂ între moartea lui Prince şi a lui Michael Jackson? Cumnatul legendarului interpret al melodiei Purple Rain face DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE

Legătură MORBIDĂ între moartea lui Prince şi a lui Michael Jackson? Cumnatul legendarului interpret al melodiei Purple Rain face DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE

Prince a stat treaz 154 de ore înainte de a muri, deşi era dependent de analgezicele opioide care induc somnolenţa, au declarat detectivii. Familia starului s-a adunat la casa acestuia pentru un moment comemorativ, după incinerarea sa. Cumnatul său a dezvăluit că artistul nu a dormit mai bine de şase zile înainte să fie găsit mort într-un lift.

Maurice Phillps, căsătorit cu Tyka Nelson, sora lui Prince Rogers Nelson, a declarat că a fost cu el weekendul trecut. Acesta a preciza artistul că a lucrat continuu 154 de ore şi că a fost un "cumnat bun".

Însă, insomnia de care ar fi suferit Price, conform declaraţiilor cumnatului său, intră în contradicţie cu raportele care susţin că acesta lua analgezice Percoce. El ar fi luat o supradoză din acest medicament, cu cinci zile înainte să moară. Însă, în cazuri extreme, cei care folosesc analgezicul au recunocut că în combinaţie cu alte medicamente, acesta produce insomnie.

Prince, în vârstă de 457 de ani, a fost găsit mort în casa sa din Parcul Paislaey, Minnesotta. Sheriff-ul Jim Olson a spus că nu s-au găsit semne evidente de traumă pe corpul artistului şi nu există nici un motiv pentru a se crede că a fost o sinucidere. Legistul a declarat că "nu va elibera informații, până când nu se vor primi toate rezultatele examinării".

„Primul lucru pe care detectivii l-au în cosiderare a fost istoricul său medical”, a declarat o sursă din poliţie, potrivit mirror.co.uk. Aceştia vor să aflle cum a obţinut artistul reţeta şi dacă aceasta a fost recomandată de către un medic. Poliţia a refuzat să ofere mai multe amănunte, însă prietenii se tem că Prince ar fi fost sub îngrijirea doctorului Conrad Murray, învinuit pentru moartea lui Michael Jackson. Medicul a fost găsit vinovat de omor involuntar în 2009 pentru administrarea unei doze letale de anestezic.

Prince ar fi primit un "medicament salvator", folosit în supradoze, după ce a ajuns în Moline, Ilinois. Doctorii au spus că acesta ar trebui monitorizat pentru încă 24 de ore, însă artistul a părăsit spitalul şi şi-a continnuat călătoria spre Atlanta. Potrivit unor surse, Price ar fi fost dependent de opiacee puternice de 25 de ani, pe care le folosea pentru a depăşi tracul de scenă.