Legătura dintre Dan Tocaci și Florian Coldea. „A copilărit cu Neidoni”

Legătura dintre Dan Tocaci și Florian Coldea. „A copilărit cu Neidoni” Florian Coldea. Sursa foto: EVZ

Dan Tocaci a fost intermediarul misterios din dosarul generalilor Florian Coldea - Dumitru Dumbravă. Tatăl lui Dan Tocaci a mărturisit că fiul său a copilărit cu Bogdan Neidoni, viitorul coleg al lui Florian Coldea.

Dan Tocaci a copilărit cu Bogdan Neidoni

Mai exact, legătura dintre Dan Tocaci și mafia generalilor Coldea-Dumbravă a fost scoasă la iveală de tatăl omului de afaceri pus sub acuzare de procurorii DNA. Tatăl lui Tocaci, om de casă al lui Virgil Măgureanu, a mărturisit că fiul său a copilărit împreună cu Bogdan Neidoni, viitorul coleg al lui Coldea. Mai mult a povestit și despre vila acestuia de la Monte Carlo.

Mai jos vă redăm dialogul dintre reporter și tatăl lui Dan Tocaci:

-El a copilărit cu Neidoni. A fost și în casă la noi! Dădeau niște chefuri ăștia…Și la un moment dat ăsta, panarama asta… -Neidoni?! -Nu Neidoni, ăsta care a făcut reclamația… -Hideg! -Hideg ăsta… o panaramă! Nu știu cum îl cunoștea și îi zice: ”Băi Dane, te rog frumos, tu știu că ești prieten… ai copilărit cu Neidoni. Du-te, mă, și spune-i ăstuia el să vorbească cu ei ca să mă primească pe mine… Atât te rog!” Și el s-a dus la ăla! -Deci Neidoni i-a făcut trampa?! -Exact! Deci el nu s-a dus decât la Neidoni și i-a spus: ”Băi, te rog eu frumos, vezi că vine ăsta, aranjează-i să-l primească…” Și ăsta s-a dus, a vorbit cu ei… treaba lui! -Înseamnă că și Neidoni minte când spune că nu știe de Coldea… -Ei, na:… -De vila aia a lui de la Monte Carlo… e clar că aia e a lui Coldea! -Da, dar aia e altceva! Dacă au fost colegi de cameră la SRI, la școala aia de SRI… -Coldea să fie creierul? - Da!, a confirmat tațăl lui Dan Tocaci, în discuția cu camera ascunsă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Avocatul Bogdan Aanei confirmă legătura dintre Tocaci și Neidoni

Avocatul Bogdan Aanei a confirmat legătura dintre Dan Tocaci cu Bogdan Neidoni. Acesta a spus că a apărat pe cineva din familia lui Neidoni, iar pe „parcursul urmăririi penale au fost mai multe presiuni”, a mai subliniat avocatul.

„L-am apărat pe un membru al familiei Neidoni pentru o infracțiune, conducerea sub influența băuturilor alcoolice unde acesta a avut o alcoolemie de doi la mie. Ce s-a-ntâmplat la momentul respectiv ține mai mult de aceste întâlniri… de la acea întâlnire unde se ticluiau dosarele penale și soluțiile în instanțele de judecată a plecat acest Neidoni! El a fost prezentat de Tocaci Dan Victor.

Pe parcursul urmăririi penale au fost mai multe presiuni, s-au discutat aceste aspecte la mese cu diverși procurori…A găsit „scurtătura”, chiar spunea că are rețeta pentru a se putea pronunța această soluție de clasare. A ales varianta cunoscutului avocat Șoricică, care a fost trimis în judecată, cercetat, condamnat de instanța de fond clar i s-a promis că va lua o soluție favorabilă”. Mai multe dezvăluiri despre acest caz puteți citi pe site-ul romaniatv.net.