Evenimentul Zilei > Monden > Le prinde bine izolarea! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi transpiră din plin…
Le prinde bine izolarea! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi transpiră din plin…

Le prinde bine izolarea! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi transpiră din plin…

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat, iar acum, stând împreună în autoizolare, își găsesc tot felul de lucruri de făcut.

Cum Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu se mai pot duce la sala de fitness, cuplul se descurcă cu ce are la îndemână. Și pare că o face de minune!

 

Ce zice acum Bianca Drăguşanu? Dezvăluiri hot din Lamborghini. Alex Bodi, ai legătura

Bianca Drăgușanu şi Alex Bodi au îngropat recent securea războiului, dar liniştea dintre cei doi ar putea fi spulberată recent de primele declaraţii ale presupusei amante, Daria Rodionova.

Modelul din Rusia care ieşit în prim-plan după ce şi-a decorat un Lamborghini cu multe cristale de la o renumită firmă n-a mai suportat să se spună că noua iubită a lui Bodi şi a trecut la defensivă.

Astfel, nesfârşitele supoziții cu privire la presupusa relaţie dintre Bodi şi Rodionova au fost spulberate şi nu mai există loc pentru nici un scenariu. În plus, aceste noi declaraţii parcă vin să confirme că de când s-a întors în România, Alex a reuşit să reintre din nou în grațiile Biancăi.

„Nu doresc să mă implic în această poveste murdară. Nu am comentat cu adevărat despre această prostie, dar acum a venit momentul să îmi exprim și eu părerea.

Nu am nimic de-a face cu ei doi și nu vreau ca numele meu să fie asociat cu Alex Bodi. Nu doresc să mă implic în această poveste murdară, nu este de nivelul meu.

Chiar dacă ne-am văzut la o întâlnire de afaceri nu demult, suntem prieteni și nimic mai mult decât atât. Îl respect, este un tip foarte drăguț, dar nu-mi place să fiu implicată în această mizerie.

Acesta este adevărul despre relația pe care o am cu Alex. Am gânduri absolut neutre legate de relația lor. Deoarece relația lor nu mă deranjează și nu mă afectează.

Îl respect pe Alex ca prieten, este un tip drăguț și îi doresc doar ceea ce este mai bun”, a declarat Daria Radionova în exclusivitate pentru cancan.ro.

În ceea ce priveşte relaţia cu Drăguşanu (despre care s-a zvonit că ar fi tensionată), Rodionova a lămurit lucrurile: „Nu mi-ar plăcea să spun nimic despre această poveste.

Reputația mea este importantă pentru mine. Chiar nu vreau să fiu implicată în acest haos. Nu am nimic împotriva niciunuia dintre ei și le doresc doar ce este mai bun în viață.”

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: