Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru Bebeto de ziua lui. Ce i-a transmis fiului său

Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru Bebeto de ziua lui. Ce i-a transmis fiului său

Cu toate că scandalul cu Anamaria Prodan nu a luat sfârșit, Laurențiu Reghecampf nu a uitat să-i transmită un mesaj lui Bebeto, fiul lui cel mic. Acesta a împlinit vârsta de 14 ani, iar antrenorul Universității Craiova s-a asigurat că mezinul știe tot ce înseamnă pentru el.

Bebeto a împlinit, miercuri, 31 august, vârsta de 14 ani, iar Anamaria Prodan s-a asigurat ca mezinul familiei să aibă parte de o zi pe cinste alături de Sarah şi Rebecca, celelalte fiice ale impresarei. Ei au fost la mare, dar Laurențiu Reghecampf nu și-a făcut simțită prezența.

Cu toate astea, el nu a uitat să îi transmită un mesaj fiului său, chiar dacă se află în Azerbaidjan, acolo unde antrenează pe Neftchi Baku. Reghecampf a postat și fotografii cu acesta. „La mulți ani, Bebele meu – te iubește tata mult!”, este mesajul scris de Laurențiu Reghecampf.

„La mulți ani, îngerul meu! Tu ești totul! Ești inima mea! Tu ești inima mea! Ești lumea mea”, a scris şi Anamaria Prodan pe contul de Instagram.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Ce va fi nevoit Lurentiu Reghecampf să facă

Judecătorii de la Tribunalul Ilfov au decis ca Laurențiu Reghecampf să plătească pensie alimentară de 2.000 de euro, decizie contestată dur de Anamaria Prodan, care ceruse o treime din salariul lunar de 40.000 de euro al antrenorului: „Copilul meu nu este bătaia de joc a lui Reghecampf. Noi nu ne umilim în fața judecătorilor și a țării să cerem pensie alimentară sau program de vizită. Ăsta e Reghecampf care își umilește sistematic copiii și își arată caracterul. Noi zâmbim amar și ne rugăm să-l ierte Dumnezeu și băiatul lui căruia îi crapă obrazul de rușine pentru ce face tatăl lui!”.

Anamaria Prodan a mai declarat că ea se respectă și că nu face copii cu toată lumea, ca fostul partener de viață, Laurențiu Reghecampf. „Trăiesc, iubesc, mănânc, stau lângă copiii mei minunați și mă bucur de tot ce îmi oferă Dumnezeu. Îi mulțumesc că m-a scos din minciună și nenorociri. Azi simt că trăiesc și fiecare secundă a vieții mele o dedic copiilor mei și o trăiesc ca și când este ultima!”.

Impresara a subliniat că familia ei este pe primul loc. „Eu sunt Anamaria Prodan. Nu mă afișez măritată cu nimeni, nu fac copii cu toți care trec pe la toate! Eu am fost educată să fiu mândră și unică. Cine a stat pe lângă mine a văzut. A ajuns mare. Cine a alunecat a ajuns rău. Dar lăsăm timpul să decidă, căci am explicat tuturor. Lupul își schimbă părul, dar năravul… niciodată! Copiii mei sunt și ei unici și mândri. Exact ca familia din care provin!”, a declarat Anamaria Prodanla emisiunea „Exclusiv VIP” prezentată de Cristi Brancu la Prima TV.