Evenimentul Zilei > Monden > Reghe primește o lovitură dură de la Bebeto! Este vorba despre mulți bani. Vina se plătește scump
Reghe primește o lovitură dură de la Bebeto! Este vorba despre mulți bani. Vina se plătește scump

Reghe primește o lovitură dură de la Bebeto! Este vorba despre mulți bani. Vina se plătește scump

Între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai este cale de împăcare, din câte se pare. Sexy-impresara, care la început își apăra soțul și susținea că familia lor este perfectă, acum este mai decisă ca oricând să divorțeze. Soții nu au mare lucru de împărțit, însă au un copil minor, pentru care, cel mai probabil, antrenorul va trebui să plătească pensia alimentară.

Lumea mondenă a fost zguduită în acest an de un divorț neașteptat. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să pună punct relației dintre ei, după o căsnicie extrem de frumoasă. De vină ar fi infidelitatea celebrului antrenor, însă niciunul dintre soți nu a oferit oferit prea multe detalii. Ambii au confirmat divorțul, iar de împărțit nu au prea multe. Conform declarațiilor pe care sexy-impresara le-a făcut în cadrul unei emisiuni tv, fiecare are partea lui de bani, iar marea majoritate a averii este primită moștenire de frumoasa blondină de la Ionela Prodan.

Un divorț nu este tocmai cea mai frumoasă experiență prin care trece o familie, mai ales acolo unde sunt și copii minori. În cazul de față, cele două vedete au împreună un băiat, pe Bebeto, care va trebui să aleagă alături de cine vrea să rămână. Având în vedere relația dintre acesta și mama sa, cel mai probabil mezinul va decide să fie crescut de Anamaria Prodan. În acest caz, Laurențiu Reghecampf va fi nevoit, conform legii aflate în vigoare, să plătească o pensie alimentară pentru a contribui la buna creștere a minorului.

Potrivit articolului 533 din Codul Civil, „atunci când pensia alimentară trebuie plătită de către un părinte, aceasta este calculată în funcție de numărul copiilor aflați în întreținere:
– 1/4 din venitul lunar pentru un copil;
– 1/3 din venitul lunar pentru doi copii;
– 1/2 din venitul lunar pentru trei sau mai mulți copii.

Pensia alimentară trebuie plătită până când copilul împlinește vârsta de 18 ani, iar dacă urmează studiile la o instituție de învățământ superior, plata poate continua până la finalizarea studiilor, însă nu mai târziu de împlinirea vârstei de 25 de ani”.

Celebrul antrenor nu are un salariu deloc mic la Universitatea Craiova. Acesta încasează anual 180.000 de euro, ceea ce înseamnă 15.000 pe lună. Conform legii, Laurențiu Reghecampf va trebui să îi plătească lui Bebeto o pensie alimentară de 1/4 din venitul lunar. adică 3.750 de euro pe lună. În lei, ar veni, cu aproximație, 18.500 pe lună, potrivit Cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: