Evenimentul Zilei > Justitie > Dezvăluiri BOMBĂ. Laura Codruţa Kovesi este subiect în 18 dosare penale
Dezvăluiri BOMBĂ. Laura Codruţa Kovesi este subiect în 18 dosare penale

Dezvăluiri BOMBĂ. Laura Codruţa Kovesi este subiect în 18 dosare penale

Urmare a unei solicitări formulate de către Romanian Community Coalition din data de 6 februarie 2019, procurorul şef Gheorghe Stan de la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie a dat un răspuns năucitor despre fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi. Din acest răspuns aflăm că pe numele Laurei Codruţa Kovesi "sunt inregistrate un numar de 18 dosare" penale.

Amintim că preşedintele Romanian Community Coalition este pastorul Chris Terheş care a postat pe pagina sa se socializare răspunsul integral al solicitării respective,potrivit www.coalitiaromanilor.org

In respectiva cerere din 6 februarie 2019, Romanian Community Coalition a solicitat Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie sa ii comunice:

"1. Cate dosare exista in lucru pe rolul Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie privind fapte presupus a fi savarsite de numita Laura Codruta Kovesi in calitate de procuror.

2. Care este incadrarea juridica a acelor fapte si cate dosare sunt in lucru pentru fiecare presupusa infractiune in parte."

In raspunsul primit din partea Sectiei, semnat de procurorul sef Gheorghe Stan, s-au enumerat cele 18 dosare aflate in curs de instrumentare privind fapte potential comise de procurorul Laura Codruta Kovesi, pentru o parte dintre ele comunicandu-se si o scurta descriere a faptelor investigate, precum si, in cazul altora, incadrarea juridica a faptelor investigate.

"Alte date suplimentare nu va pot fi furnizate", a comunicat la finalul raspunsului oficial catre Romanian Community Coalition procurorul sef al Sectiei Gheorghe Stan.

Pentru corecta informare a opiniei publice, postam in continuare raspunsul integral primit de la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie cu privire la cele 18 dosare penale in care se investigheaza fapte posibil sa fi fost comise de catre doamna procuror Laura Codruta Kovesi.

Romanian Community Coalition

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.