Evenimentul ZileiJustitieLaura Codruţa Kovesi a câştigat procesul cu Antena3. Şefa DNA trebuie să primească 250.000 lei pagube

Laura Codruţa Kovesi a câştigat procesul cu Antena3. Şefa DNA trebuie să primească 250.000 lei pagube

Laura Codruţa Kovesi a câştigat procesul cu Antena3. Şefa DNA trebuie să primească 250.000 lei pagube
Şefa Direcţiei Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a câştigat procesul cu postul de televiziune Antena3 în care procurorul-şef DNA a cerut pagube de 250.000 de lei pentru afirmaţiile false la adresa ei făcute de câţiva jurnalişti ai postului. laura Codruța Kovesi le cere daune jurnaliștilor care ar fi făcut afirmații false la adresa ei. Mai mulți reprezentanți ai postului de televiziune Antena3 ar fi declarat că Laura Codruţa Kovesi ar fi încercat să mușamalizeze dosarul în care este cercetat fratele fostului președinte Traian Băsescu.

În iunie 2014, șefa DNA a dat în judecată Antena 3 şi pe jurnaliştii Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică, Bianca Nae, Radu Tudor şi Răzvan Savaliuc, reclamând faptul că în talk-show-ul din data de 19 iunie a fost acuzată că a muşamalizat ancheta în dosarul în care se efectuau cercetări faţă de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, şi Mircea Băsescu, scrie Digi24.

 


Accesează: